Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Afacerile ecologice, un nou trend în Capitală

Există o preocupare tot mai mare pentru mediul înconjurător, iar magazinele care evită poluarea au devenit din ce în ce mai căutate. Am descoperit, în Capitală, mai multe astfel de spații comerciale

Redactia Stirile Kanal D,

Afacerile ecologice, un nou trend în Capitală [Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În centrul Capitalei, un magazin mic reprezintă o gură de aer pentru clienții preocupați de mediul înconjurător. Produsele sunt naturale, iar livrarea se face numai în recipientele clientului.

Citește și: VIDEO- Mâncare din produse expirate, gătită în condiții mizere pentru 12 școli

Rafturile magazinului sunt pline, iar cei care vor dori să cumpere au o gamă largă de unde să aleagă. De la produse alimentare până la produse de îngrijire personală.

Pornirea unei afaceri eco-friendly este un pas sănătos

Ana-Maria Răducanu, antreprenor: ”Produse alimentare, cereale, nuci, paste făinoase, ulei. Oțet sau produse de îngrijire personală: săpun, șampon, pastă de dinți. Avem și produse de curățenie într-un format fără plastic și lipsit de ambalaje, care vor ajunge la groapa de gunoi.”

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în Egipt: O sabie cu inscripția „Ramses al II-lea” a fost găsită într-o cazarmă veche de 3.200 de ani- antena3.ro

Ana Maria, cea care a pus pe picioare magazinul din centrul Capitalei, își dorește să ajute oamenii să redevină prieteni cu natura. Aceasta visează să înființeze o comunitate care să ajute mediul înconjurător.

Ana-Maria Răducanu, antreprenor: ”Am locuit o vreme în eco village-uri, comunități internaționale ecologice, în Europa și Asia. Am văzut acolo că e posibil să trăiești fără coș de gunoi în casă. Când am ajuns aici mi-a fost imposibil să mă readaptez la stilul acesta de consum.”

Pentru cei care nu reușesc să vină personal să-și aleagă produsele dorite, tânără pune la dispoziție și un serviciu de livrare care este complet ecologic. Clienții au început să aprecieze comerțul care menajează mediul înconjurător și sunt încăntați când au ocazia să participle la protejarea lui.

Inițiativa localului vine în sprijinul reducerii cantității de deșeuri. Caserola are un preț de 75 de lei și poate fi folosită ori de câte ori este necesar.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI