Close sidebar
Close sidebar

Afacerile imobiliare ale lui Cristi Borcea sunt în pericol după condamnarea în dosarul Retrocedărilor! Primise autorizaţie să ridice un bloc cu 7 etaje la Mamaia!

E clar că afacerile imobiliare ale lui Cristi Borcea sunt în pericol după noua condamnare la închisoare.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu e un secret că afacerile imobiliare ale lui Cristi Borcea sunt în pericol. Afaceristul a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare în Dosarul Retrocedărilor ilegale ale unor plaje şi terenuri din Constanţa şi Mamaia, prejudiciul total fiind estimat la 114 milioane de euro.

Cristi Borcea a fost acuzat de procurorii DNA că a prejudiciat statul român şi municipiul Constanţa cu aproximativ 28 de milioane de euro, după ce a intrat în posesia unor suprafeţe de teren ce însumau 12.500.000 de metri pătraţi. Mai mult, el şi Dragoş Săvulescu au vândut succesiv drepturile succesorale unor cunoscuţi sau rude, la preţuri foarte mici.( vezi cum şi-a petrecut Borcea ultimele zile de libertate)

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Daună totală pentru Cristi Borcea! Decizia instanței îl lasă fără o parte din avere

Afacerile imobiliare ale lui Cristi Borcea sunt în pericol. Autorizaţia de cosntrucţie e valabilă până la finalul anului

Recent, presa din Constanţa a dezvăluit că o firmă controlată de Borcea, care disponea de un teren în staţiunea Mamaia, a cerut autorizaţie pentru ridicarea unui bloc de 7 etaje.

“M&A Turism Litoral SRL, controlată de familia Borcea, ridică un bloc de şapte etaje în Mamaia”, a dezvăluit Ziua de Constanţa.  “Daniel Marian Mirtoi a obţinut pentru M&A Turism Litoral SRL, de la Primăria Constanţa, Certificatul de urbanism nr. 3830 din 18 decembrie 2017. Actul constă în „Construire clădire cu funcţiunea apartamente colective turistice P+5-7e, cu spaţii comerciale la parter şi parcări la etajele 1 şi 2“.
Imobilul va fi ridicat în staţiunea Mamaia, zona hotel Dacia. Actul eliberat de Primăria Constanţa este valabil 24 de luni”
, se mai arată despre blocul ce urmează a fi ridicat în Mamaia.

Afacerile imobiliare ale lui Cristi Borcea sunt în pericol. În acte este trecută mama afaceristului

Nu mai e un secret că afacerile imobiliare ale lui Cristi Borcea sunt în pericol. M&A Turism Litoral este controlată de Crimbo Gas 2000 SRL, cu 10% din capitalul social, şi Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, cu 90% din capitalul social. Elena Borcea este administratorul societăţii, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare. În contextul arestării lui Borcea, afacerea poate să pice din mai multe motive. Unul ar fi că terenul cu pricina ar putea să fie confiscat, dacă se va dovedi că a fost retrocedat ilegal.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI