Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Afacerile nu se sperie de Halloween. Restaurantele au fost împodobite pentru cea mai înspăimântătoare sărbătoare

Cea mai înspăimântătoare sărbătoare din an este un motiv de bucurie și pentru copii, și pentru antreprenori. Restaurantele au scos la înaintare scheletele și dovlecii, iar costumele de petrecere se vând ca pâinea caldă.

Redactia Stirile Kanal D,

Afacerile nu se sperie de Halloween. Restaurantele au fost împodobite pentru cea mai înspăimântătoare sărbătoare

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu vă speriați! N-am filmat în casa groazei, ci într-un restaurant din Constanța. Amenajarea de speriat a durat 2 săptămâni, iar în meniu și-au făcut loc noi delicatese. Ca frappe-ul fantomă.

Citește și: VIDEO- Metodă ingenioasă: Un bărbat din Spania a mimat infarctul să nu plătească consumația la restaurant

Dragoș, barman: „Având în vedere că se apropie sărbătorile de Halloween vom prepara o băutură pe bază de lapte și una pe bază de ciocolată cu sirop pumpkin. Vom pune siropul. Laptele și un shot de espresso.”

Urmează apoi frișca, iar frappe-ul de groază e gata.

„Acestea si băuturile noastre.”

Iar bucătarii au pregătit un desert aromat de toamnă.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Dragoș, barman: „Ne-am pregătit la clienți un desert pe bază de dovleac, cu foi de plăcintă, la care am adăugat o cupă de înghețată, un strat de zahăr pudră și puțină scorțișoară.”

Restaurantele au fost împodobite pentru Halloween

Ne mutăm în alt restaurant. Și cei de aici speră ca decorul să le aducă mulți clienți.

Adrian Nicolae, barman: „Avem niște tărtăcuța, dovlecei, toate sunt natural.

Ne gândim la un moment dat să facem și o plăcintă de dovleac din ele și merele sunt naturale dacă vrea să vină cineva și să bea o cafea poate să ia un măr de acolo doar că trebuie să ne anunțe înainte, vom pune un meniu și câteva preparate de sezon, plăcintă de dovleac, vrem să facem și câteva cappucino cu pumpkin spice, toată lumea e înnebunită cu pumpkin spice mai nou.”

Dar nimeni nu se bucură de Halloween mai mult decât copiii. Oana știe asta, așa că a început să facă rochițe cu luminițe, perfecte pentru petrecerile care vor urma.

Oana Corcodel, anteprenor: „Anul acesta am ales pentru petrecerile de Halloween tematica de vrăjitor și de magicieni. Aici avem faimosul costum de Harry Potter, cei mici iubesc magicienii și vrăjitori în perioada aceasta, dalmațieni.”

Iar ideea e aprins de minune.

„Am ales un costum de vrăjitoare. Am mătură, o pălărie și o fustiță.”

Alice a venit împreună cu mama ei să găsească vestimentația potrivită pentru Halloween, iar decizia nu a fost deloc dificilă.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Irina Coman, mama lui Alice: „Am venit pentru o probă, iar rochița ales ea. I-a plăcut foarte mult, o să poarte această rochiță la grădiniță că are petrecere de Halloween.”

Oana Corcodel, anteprenor: „Fustițele cu luminițe sunt făcute dintr-un tul moale, au și o bandă elastică, iar în interior au ascuns un buzunăraș cu baterii de unde se pot aprinde și se pot stinge luminițele oricând se dorește.”

Halloween-ul se sărbătorește în fiecare an pe 31 octombrie. Anul acesta, sărbătoarea pică într-o zi de marți.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI