Close sidebar
Close sidebar

Afaceristul găsit mort în Pădurea Băneasa suferea de depresie. Cum au descoperit autoritățile cadavrul

Noi detalii ies la iveală în cazul afaceristului mort în Pădurea Băneasa. Bărbatul ar fi suferit de depresie.

Georgiana Balaban,

Alexandru Coman ar fi suferit de depresie.

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

S-au aflat noi detalii din ancheta afaceristului găsit mort. Alexandru Coman avea 49 de ani și a fost găsit decedat în Pădurea Băneasa. Omul ar fi intrat în depresie, apoi a fugit de acasă.

Citeste si: Depresia de ianuarie. Cum o recunoaștem și cum o tratăm natural

Omul de afaceri locuia de mult timp în Capitală, însă era din Sibiu. De aproximativ trei luni, nimeni nu mai știa nimic de el. Alexandru Coman dispăruse de acasă.

Familia și prietenii l-au căutat în tot acest timp, însă fără rezultat. Ieri, bărbatul a fost găsit mort în Pădurea Băneasa din Capitală.

Afaceristul Alexandru Coman suferea de depresie

Cadavrul în putrefacție a fost descoperit de către un bărbat, asta după ce acesta a văzut trupul atârnând spânzurat de un copac.

Imediat a alertat Poliția, iar la fața locului s-a intervenit imediat.

Citeste si: O femeie a fost omorâtă, apoi atacatorul a fost accidentat de un șofer și a murit: „Un incident teribil”

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Potrivit autorităților, decesul omului ar fi fost produs în urmă cu mult timp. Asupra lui s-a găsit telefonul mobil, bani, dar și actele.

Medicii legiști au ridicat cadavrul și urumează să fie efectuată necropsia pentru a se stabili cauza decesului, dar și data în care a avut loc moartea lui.

Citeste si: VIDEO| Tragedie: Un copil, de șase ani, a murit după ce a fost mușcat de câinele familiei

„În data de 25 ianuarie 2022, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că intr-o zonă împădurită din sectorul 1 a fost găsit decedat un bărbat. Cercetările sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri- Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsuflețit a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei", au transmis polițiștii bucureșteni, potrivit observatornews.ro.

Omul ar fi suferit de depresie. Încă nu se știe de ce a ajuns Alexandru Coman să sufere de această boală. El era divorțat și locuia singur într-un apartament din București.

Citeste si: ”Băiatul matale e mort”. Cum a primit teribila veste o mamă din Vaslui, al cărui copil a murit înghețat într-un șanț

Poliția ia în calcul varianta sinuciderii, dar nu exclud și alte ipotaze. Familia omului de afaceri va fi audiată în acest caz, inclusiv fosta soție a acestuia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI