Afaceristul din Suceava  Bogdan Vasile Pascari, care activează pe piața imobiliară, a fost arestat preventiv de Judecătoria Sectorului 1 după ce a săvârșit infracțiunea de înșelăciune. Omul de afaceri a vândut fictiv unei persoane un Ferrari în schimbul sumei de 85.000 de euro. Mai mult decât atât bărbatul nu mai era proprietarul automobilului, potrivit  Agerpres.

Citește și: O vedetă de pe TikTok este acuzată că a mințit că are cancer, păcălindu-și urmăritorii să-i trimită peste 30.000 de euro în cont: „Nu am făcut asta pentru atenție”

Afaceristul Bogdan Pascari a fost arestat după ce a vândut fictiv o mașină cu 85.000 de euro

Afaceristul Bogdan Pascari a fost arestat după ce a vândut fictiv o mașină cu 85.000 de euro

Persoana vătămată i-a trimis inculpatului 85.000 de euro

În perioada 23 aprilie 2023- 18 iulie 2023, inculpatul a indus în eroare persoana vătămată după ce i-a spus că îi va vinde un autoturism marca Ferrari California, cu toate că bărbatul vânduse autoturismul unui terţ de bună credinţă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"S-a reţinut în actul de inculpare că, în perioada 23 aprilie 2023- 18 iulie 2023, inculpatul a indus în eroarea pe persoana vătămată prin prezentarea ca adevărată a împrejurării mincinoase că îi va vinde un autoturism marca Ferrari California, deşi inculpatul vânduse autoturismul unui terţ de bună credinţă.

Pentru a realiza introducerea în eroare a persoanei vătămate, inculpatul a folosit o factură fiscală, în cuprinsul căreia se atesta în mod nereal că emitentul, persoană juridică, are calitatea de proprietar al autoturismului şi transferă dreptul de proprietate către persoana vătămată. Ca urmare a manoperelor dolosive utilizate de inculpat, persoana vătămată a remis inculpatului suma de 85.000 euro",  susţine Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, într-un comunicat de presă transmis vineri.

Potrivit presei locale, în luna august, afaceristul Bogdan Pascari a fost pus sub acuzare într-un alt dosar care vizează înşelăciuni din domeniul imobiliar.

Citește și: VIDEO- Femeie agresată în casă, de față cu partenerul. "Faptul că victima și agresorul fuseseră parteneri nu ușurează chinul"

Astfel, având calitatea de administrator al firmei, afaceristul ar fi indus şi menţinut în eroare opt persoane. Acesta le-ar fi promis că o să le vândă apartamente într-un bloc construit de firma lui, numai după ce vor achita un avans. Procurorii spun că Bogdan Pascari nu a respectat promisiunea și a fost reclamat de persoanele pe care le-a înșelat. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si