Close sidebar
Close sidebar

Afla totul despre Alina Binder, actuala sotie a Principelui Nicolae! S-a iubit cu un fiu de politician si are certificat de copilot de avioane!

Tanara Alina Binder a devenit, duminica, sotia Principelui Nicolae, nepotul Regelui Mihai I al Romaniei. Cei doi au fost logoditi mai bine de un an, iar duminica si-au unit destinele pentru totdeauna.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Alina este o tanara de 30 de ani, extrem de ambitioasa si care provine dintr-o familie buna. Alina a facut Scoala de Muzica si Arte Plastice din Bucuresti, a terminat apoi Colegiul National "I.L Caragiale" si a studiat la Academia de Studii Economice din Bucuresti. A absolvit un master in Relatii Internationale si Integrare Europeana la SNSPA.

A lucrat o perioada la departamentul de relatii publice a Asociatiei Aviatorilor, asociatie condusa de tatal ei, Heinz Binder. Tatal ei, fost aviator, i-a transmis aceasta pasiune si fiice sale care a urmat cursuri si a obtinut un atestat de copilot.

Citeste si: Pensionarii pot primi adeverințele de venit gratuit pentru recalculare! Iată care este condiția pe care trebuie să o îndeplinească- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: În Iași, o femeie a sunat la 112 și a spus: „Mă omoară”. Când au ajuns la fața locului, polițiștii au descoperit altă poveste- antena3.ro

Alina mai are si un frate, Mihai, frate care lucreaza pentru Microsoft. Mama Alinei este invatatoare la o scoala din Bucuresti.

Inainte de a avea o relatie cu Principele Nicolae, Alina s-a iubit timp de sase ani cu un alt copil "celebru". Ea a avut o relatie cu Sebastian Blaga, fiul lui Vasile Blaga. Cei doi au locuit o perioada lunga de timp in Austria, la Viena, acolo unde Sebastian studia.

La un moment dat, ea a decis sa se intoarca in tara, in timp ce el a preferat sa ramana in Austria, acest lucru fiind decisiv pentru relatia lor.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI