Află totul despre bateriile pentru cada freestanding: la ce detalii să fii atent când le alegi?

Vrei să ai parte acasă de un spațiu relaxant și primitor, unde să poți uita de toate problemele de peste zi? Alegând să investești într-o cadă modernă, de tip freestanding, vei putea face acest lucru ori de câte ori îți dorești.

miercuri 31 ianuarie 2024 , 10:47

Ai la dispoziție o gamă largă de baterii cada freestanding

Ai la dispoziție o gamă largă de baterii cada freestanding

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ține cont, însă, că pe lângă cadă, ai nevoie și de baterii cada freestanding de aici, cu ajutorul cărora să pornești apa, dar și să o oprești foarte ușor. Având în vedere faptul că o cadă modernă nu îți oferă posibilitatea de a monta bateria direct pe ea, vei avea nevoie de un model cu montaj pe podea. Descoperă, așadar, ce elemente să pui în balanță, înainte de a alege bateria potrivită!

Ai la dispoziție o gamă largă de baterii cada freestanding

Un prim detaliu, pe care să îl pui în balanță în ceea ce privește bateria pe care poți să o alegi pentru cada ta freestanding este acela că pe piață găsești astăzi o varietate de modele. De la modelele cu forme drepte, în stil norvegian, până la bateriile cu forme ronde, frumoase, dar și diferite culori, de la negru, până la crem sau alb, iată cât de diversificate sunt produsele spre care te poți orienta.

Pentru a determina mai ușor cum să arate bateria în care investești, gândește-te la imaginea de ansamblu pe care vrei să o creionezi, dar și la celelalte obiecte sanitare pe care le ai deja: ce tip de cadă deții, cum arată lavoarul, ce formă are oglindă. În funcție de aceste elemente, vei găsi mult mai ușor bateria ideală!

Cum acționezi apa?

Din punct de vedere tehnic, bateria pe care o alegi poate avea:

  • monocomandă – o baterie cu monocomandă este prevăzută cu un singur robinet, ceea ce înseamnă că îl poți roti fie spre stânga, fie spre dreapta. Dacă, de exemplu, ai nevoie de apă rece, îl vei roti spre dreapta. În schimb, pentru apă caldă, vei roti robinetul spre stânga;
  • dublă comandă – bateria cu dublă comandă există în magazinele de specialitate de foarte multă vreme, fiind modelul clasic, ce are 2 robineți separați, în funcție de apa de care ai nevoie.

Pe lângă faptul că trebuie să verifici la bateria dorită ce tip de comandă are, este recomandat să citești dacă aceasta are o pipă fixă sau una mobilă. De ce? Pipa fixă este cea în privința căruia trebuie să fii foarte sigur atunci când o montezi, pentru că nu îi vei mai putea schimba poziția. De cealaltă parte, o pipă mobilă este mult mai versatilă, permițându-ți să schimbi direcția apei, în funcție de cum dorești și ai nevoie.

Înălțimea optimă

Înălțimea bateriei pentru cada freestanding este, de asemenea, extrem de importantă. De exemplu, trebuie să știi foarte clar cât de înaltă este cada, pentru ca bateria să ajungă mai sus decât aceasta. Doar astfel vei putea folosi bateria ușor și simplu pe termen lung. Nu-ți face griji: în descrierea produselor de pe piață vei găsi întotdeauna detalii despre înălțimea piciorului bateriei.

Furtunul de duș este foarte important

Dincolo de robinetul cu care este prevăzută bateria pe care o alegi, este bine să verifici și cât de lung este furtunul de duș. De ce? Doar având un furtun cu o lungime optimă, îl vei putea utiliza cât mai simplu. În același timp, este bine să optezi pentru o baterie care are și o agățătoare pentru furtun, mai ales dacă alegi să montezi cada în mijlocul băii, de exemplu.

Elves.ro este la dispoziția ta atunci când decizi să faci schimbări în propria baie. De aici poți comanda atât cada ideală, cât și bateria potrivită, dar și cea mai frumoasă oglinda baie: https://elves.ro/31-oglinzi-de-baie! În același timp, online găsești accesorii de baie practice și simplu de folosit!

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon: 0760 077 183


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este... Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”
spotmedia.ro
Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia Mormântul unui copil vampir, descoperit în Polonia
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si