În timp ce dirija circulația dintre Bulevardul Nicolae Bălcescu şi Strada Dem I. Dobrescu din Capitală, un agent de poliție a fost acroșat de un autovehicul condus de o femeie. Acesta a fost transportat la spital.

„La data de 13 februarie, în jurul orei 16,30, la intersecţia dintre Bd. Nicolae Bălcescu şi Str. Dem I. Dobrescu s-a produs un accident de circulaţie. Un poliţist din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, fluidizând traficul rutier, a fost acroşat de un autovehicul condus de către o femeie în vârstă de 54 de ani.

În urma accidentului de circulaţie, poliţistul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", a transmis, marţi, Brigada Rutieră.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest

Polițistul rutier, dar și conducătoarea autovehiculului au fost testați cu aparatul etilotest. Rezultatele nu au indicat faptul că aceștia au consumat alcool.

În acest caz, s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă şi se continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului.  

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Caz șocant în Galați! Un tânăr și-a înjunghiat părinții, dar şi pe un poliţist care a intervenit în salvarea oamenilor atacați de fiul lor

Polițist înjunghiat în timp ce încerca să salveze viața unor părinți

Un caz șocant a avut loc în Galați, după ce un tânăr și-a înjunghiat părinții, dar și pe un polițist care a sărit în salvarea oamenilor atacați de fiul lor.

Filmul incidentului din Galați

Tânărul s-ar fi luat la ceartă cu părinții săi, apoi a folosit un cuțit pentru a-i înjunghia. Tatăl suspectului a fost transportat de urgență la spital, cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Galaţi, după ce a fost grav rănit.

Polițistul a reuşit să ceară întăriri. În acest caz, mai multe echipaje ale Poliţiei au pornit pe urmele suspectului. În cele din urmă a fost depistat pe o stradă din oraș.

Citește și: VIDEO- Ies la iveală noi detalii în cazul crimei de la Padina. Avocatul celor trei suspecți: "Declanșarea conflictului aparține părții vătămate"

Polițistul purta o vestă de protecție, în acest fel a suferit doar o rană ușoară. Suspectul, un bărbat în vârstă de 34 de ani, s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor, fiind cunoscut cu numeroase internări la spitalul de psihiatrie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si