Close sidebar
Close sidebar

Agentia de turism a Patriarhiei a avut din nou profit! In ultimii trei ani, pelerinajele au bagat 800.000 de euro in conturile Bisericii!

Firma care organizeaza pelerinajele la lacasurile de cult inregistreaza profituri uriase.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Patriarhia Romana a infiintat, in 2007, cu binecuvantarea Preafericitului Daniel, o agentie de turism, Basilica Travel, prin care credinciosii sa mearga in pelerinaje la lacasele de cult din Romania, dar si in tari ca Israel, Palestina, Iordania, Grecia sau Turcia. La inceput, profiturile anuale nu au fost mari, de ordinul a catorva zeci de mii de lei, cel mai bun an fiind 2012, cand castigul a fost de 122.209 lei. Afacerea se extindea, insa, iar Basilica Travel a achizitionat mai multe autocare, sfintite personal de Patriarhul Daniel.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In urmatorii ani, rezultatele au fost spectaculoase. Astfel, profitul Basilica Travel a fost, in 2014, de 513.767 de lei, pentru ca in 2015 sa fie de aproape trei ori mai mare, de 1.521.725 de lei! Ultimele date de la Ministerul de Finante arata ca afacerea din domeniul turismului a Patriarhiei se mentine la nivel inailt, profitul din 2016 fiind aproape similar cu cel din 2015, adica 1.520.827 de lei.

In ultimii trei ani de activitate, agentia de turism a Patriarhiei a avut un castig net total de 3.556.319 lei, adica aproximativ 800.000 de euro!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI