Acest domn din Germania a venit pentru a-și găsi aleasa pe plaiurile mioritice.

Totul pe cheltuiala lui, doar de dragul dragostei. Prin intermediul agenției matrimoniale unde s-a înscris a reușit până acum să aibă mai multe întâlniri cu românce gata să se căsătorească și să-și găsească marea iubire.

”Cea mai fascinantă pentru mine a fost România și femeile de aici, pentru că sunt orientate spre a-și face o familie, foarte frumoase, cred că cele mai frumoase din Europa(...)

Sunt divorțat de patru ani și am timp acum să îmi găsesc o nouă parteneră”, a spus Dirk Ehrlich, un cetățean german, pentru Știrile Kanal D.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Facebook lansează o nouă aplicație. Aceasta este de mult așteptată în Europa

Pentru femeia potrivită, cetățeanul german ar fi dispus chiar să se mute în România

„Iau în considerare să stau aici, pentru că orice femeie are job-ul ei, familia ei și nu poți să iei pe cineva de aici să te muți direct  în Germania.

Nu cred că va funcționa!”, a mai spus cetățeanul german.

Conceptul propus de Antoaneta a luat naștere în urmă cu aproape 30 de ani și este unul unic

„Mă ocup de întâlniri individuale, nu cu telefoane, poze, skype”, a spus Antoaneta Hambitzer, patronul agenției matrimoniale, pentru Știrile Kanal D.

După ce furnizează câteva date despre ei, Antoaneta încearcă să îi pună în legătură pe cei care ar putea forma o pereche.

„După ce am pe cineva potrivit contactez si fixez cu fata de comun acord întâlnirea și neamțul va veni unde zice ea, când zice ea, fata stă la întâlnire cât vrea ea. Nu are nicio obligație, niciun risc și niciun cost, e mereu în legătură cu mine(...) Pe ei un weekend din acesta în București îi costă în jur de 1.000 de euro cu zbor, hotel, ieșiri la restaurant”.

Citeste si: VIDEO| Pericolul de pe Tinder. La ce riscuri uriașe se expun utilizatorii

În căutarea dragostei, mii de românce apelează la serviciile agenției

Până acum, peste 2500 de românce care au apelat la serviciile agenției s-au căsătorit.

Citeste si: Culturistul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă este pregătit pentru o relație adevărată! Yuri Tolochko șochează din nou


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si