Close sidebar
Close sidebar

Agentul care a ucis-o pe Raisa cere ca dosarul să fie trimis la parchet. Acesta consideră că expertiza este una greșită

Constantin Popescu, polițistul care a accidentat mortal o fată de 11 ani pe trecerea de pietoni, cere retrimiterea dosarului la Parchet. Expertiza anchetatorilor arată că agentul a avut o viteză peste limita legală.

Alexandra Bercea,

Agentul care a ucis-o pe Raisa cere ca dosarul să fie trimis la parchet. Acesta consideră că expertiza este una greșita


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La aproape un an de la accidentul provocat de Constantin Popescu, acesta consideră că expertiza este greșită și trebuie anulată.

,,Zi mai mult decât cinică în dosarul “Raisa''

,,Zi mai mult decât cinică în dosarul “Raisa”. Final de ședință de judecată fiindcă avocatul polițistului (nu știu care avocat fiindcă nu există nicio împuternicire) a răcit. Deși termenul este cunoscut de 2 luni, cu un cinism deja cunoscut, Popescu

cere ca dosarul să fie trimis înapoi la parchet. I-a fost alocat avocat din oficiu pentru data de 13.03.2023. Poate că data de 13 nu este chiar întâmplătoare.

Av. Cuculis''

La mai bine de un an de la accident, polițistul se plânge că expertiza este greșită și că trebuie anulată.

Polițistul din dosarul Raisa, care se afla la volan atunci când a accidentat mortal o fată în vârstă de 11 ani care traversa pe trecerea de pietoni cere retrimiterea dosarului său în fața Parchetului. Constantin Popescu consideră că expertiza este greșită și ar trebui anulată.

Mai exact, această expertiză demonstrează că, la momentul producerii accidentului, acesta circula cu o viteză de peste 88 km/oră.

Când va avea loc întâlnirea dintre polițist și familia victimei?

Luni va avea loc prima întâlnire dintre polițist și familia victimei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urmă cu un an, mai exact pe data de 30 ianuarie 2023, accidentul s-a produs atunci când cele două fete în vârstă de 11 ani se aflau pe trecerea de pietoni și au fost lovite de o mașină de poliție.

Citește și: Polițistul care a ucis-o pe Raisa a ajuns față în față cu familia fetei

În momentul respectiv,  în mașină se afla un singur polițist, care nu era în misiune. Anchetatorii au constatat faptul că acesta conducea cu o viteză peste limita legală. În acest moment, el neagă acuzațiile care i se aduc.

Raisa și-a pierdut viața pe loc  din cauza impactului. De asemenea, prietena sa a avut nevoie de îngrijiri medicale și de o operație la piciorul drept.

Citește și: EXCLUSIV| Raisa, fetița ucisă pe trecerea de pietoni, ar fi împlinit astăzi 12 ani. Tatăl: ”De ziua copilului meu, duc flori și aprind lumânări la cimitir”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI