Close sidebar
Close sidebar

Aglomeratie cum nu s-a mai vazut in Romania! Coloana de masini de zeci de kilometri in drumul spre munte

S-a stat in trafic mai ceva ca la cozile de dinainte de '89! Mii de oameni au profitat de mini-vacanta de 1 Decembrie si au ales sa iasa din tara sau sa petreaca la munte câteva zile. insa traficul pe Valea Prahovei si spre punctul de frontiera de la Nadlac a fost un cosmar fara sfârsit pentru soferi.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe Drumul National 1 a fost prapad! Mai mult s-a stat decat s-a circulat. Incolonate in sir indian, masinile au format cozi pe distante de 4-5 kilometri. In loc sa se bucure de ziua libera, soferii aproape ca au pierdut-o...in trafic.

Pentru a preveni accidentele cauzate de viteza excesiva, politia rutiera a montat peste 300 de aparate radar pe Drumul National 1 insa nici ca au fost nevoie de ele. Pe anumite bucati de drum, precum Cornu de Sus-Comarnic sau in zona statiunii Busteni, s-au petrecut zeci de minute in blocajele din trafic.  

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

Cei care au evitat statiunile montane si au preferat sa "ia calea" strainatatii, au fost la fel de ghinionisti. Pe autostrada Arad-Nadlac aproape ca nu mai era loc sa arunci un ac.
 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI