Metrorex a transmis ca aglomeratia s-a creat in conditiile in care la ora 08:10, in statia Tineretului, un tren de metrou a avut probleme tehnice la usile de acces, fiind retras din circulatie pentru remedierea defectiunilor.

”Metrorex informeaza publicul ca astazi, 06.03.2018, la ora 08:10, in statia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la usile de acces, acesta fiind retras din circulatie pentru remedierea defectiunilor.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Calatorii au fost debarcati in statia Tineretului si preluati de celelalte trenuri. Acestia au fost permanent informati despre situatia creata prin sistemul de sonorizare din trenuri dar si din statii”, a anuntat Metrorex, la solicitarea News.ro.

Calatorii au fost debarcati in statia Tineretului si preluati de celelalte trenuri si au fost permanent informati despre situatia creata, prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar si din statii, a precizat Metrorex.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si