Cine vrea să plece cu mașina în vacanță în Turcia, Grecia sau Bulgaria, trebuie să se înarmeze cu răbdare dacă vrea să iasă din țară prin Vama Giurgiu. Acolo, timpul de așteptare este de cel puțin o oră din cauza traficului ridicat.

Timpul de așteptare în Vama Giurgiu este de cel puțin o oră

Tatiana Gavrilă, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Este coadă de mașini ce se întinde pe câteva zeci de metri în Vama Giurgiu. Sunt sute de români ce așteaptă pentru a trece vama spre Bulgaria. Cei mai mulți se îndreaptă către Bulgaria, Grecia și Turcia. De altfel, acestea sunt și cele mai cunoscute și căutate destinații de vacanță ale românilor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sunt sute de turiști care-și încep vacanța cu o așteptare ce poate varia de la câteva minute până la câteva ore. Trebuie spus că pe toate arterele de intrare și ieșire din țară, din această zonă, la fel de greu se așteaptă: minimum 60 de minute, potrivit polițiștilor de frontieră.

Însă, în realitate, timpii sunt ceva mai mari. Același lucru se întâmplă și pe sensul de intrare în țară.

Pentru a evita aglomerația, dar și așteptarea de la coadă polițiștii vă recomandă să treceți granița la primele ore ale dimineții. Se recomandă, de asemenea, tranzitarea tuturor punctelor de frontieră.”, transmite Tatiana Gavrilă, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si