Oamenii sunt nevoiți să petreacă multe ore la cozi la cele mai tranzitate vămi cu Ungaria și Bulgaria. Numărul mare de mașini este o prinicipală cauză. Turiștii români au fost nevoiți să petreacă începutul vacanței cu o coadă foarte mare în Vama Giurgiu.

Pentru fluidizarea traficului au fost suplimentate arterele de control

“Traficul prin P.T.F. Giurgiu la turisme se desfăşoară pe patru artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară şi pe şase artere de circulaţie pe sensul de ieşire din ţară.

Pentru autocamioane, traficul prin P.T.F. Giurgiu se desfăşoară pe cinci artere de circulaţie pe sensul de intrare în ţară, şi pe patru artere circulaţie pe sensul de ieşire din ţară. Înregistrăm o medie a timpului de aşteptare ridicată pe sensul de ieşire din ţară atât la autoturisme cât şi la camioane.

Citește și: Peste 140 de migranți au fost găsiți la granița de vest în ultimele 24 de ore

Aceşti timpi ridicaţi de aşteptare sunt determinaţi de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp.Menţionăm faptul că pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse se circulă pe câte o bandă pe fiecare sens”, transmite Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

De asemenea, pentru fluidizarea traficului au fost suplimentate arterele de control, dar și numărul polițiștilor de frontieră care își desfășoară activitatea la controlul documentelor.

Ce recomandă Polițiștii de Frontieră?

Pentru evitarea aglomerărilor, polițiștii recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră. Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu recomandă pregătirea din timp a documentelor de călătorie precum şi verificarea şi pregătirea documentelor necesare minorilor la ieşirea din ţară, în vederea scurtării timpului de control. 

Citește și: VIDEO- Minivacanța de Rusalii se apropie. Peste 70.000 de turiști sunt așteptați pe litoral în zilele următoare

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si