De departe, cel mai cautat produs in post este pestele. Cu doar o zi inainte de dezlegare, la aceasta pescarie crapul, carasul si somnul se vand cel mai bine.
Clientii nu se uita la bani cand vine vorba de asa delicatese.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un singur roman consuma in jur de 5 kilograme de peste pe an- mult mai putin decat alti europeni, iar asta din cauza pretului.
Acum, de sarbatori, un kilogram de somn costa 30 de lei, iar la fel si salaul. Crapul costa 24 de lei, scrumbia de mare- 15, iar hamsia, 10 lei pe kilogram.

Pestele congelat sau cel din import pierde tot mai mult teren in fata celui proaspat. E si normal.
Nutritionistii spun ca pestii de captura- desi uneori provin din ape poluate, sunt mult mai sanatosi decat cei din cultura. In crescatorie, de pilda, crapul, pastravul si carasul nu sunt intotdeauna hraniti corespunzator.

Pentru cei care nu au timp sa-si prepare produsele din carne alba, comerciantii vin cu delicatese gata preparate. Proprietarii pescariilor se asteapta ca inainte de Revelion, vanzarile la peste sa creasca si mai mult.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si