Centrul Infotrafic anunţă că, joi dimineaţă, că este aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, pe raza localităţii Ciorogârla, pe DN 4, în apropierea localităţii Popeşti-Leordeni, dar şi pe Centura Capitalei.

Aglomeraţie pe sensurile de intrare în Capitală. Autoritățile au făcut anunțul

”Centrul Infotrafic informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu traficul restricţionat ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, pe raza localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov, pe DN4, în apropierea localităţii Popeşti-Leordeni, dar şi pe Centura Capitalei, în zona localităţilor Jilava, Domneşti şi Mogoşoaia”, a transmis, joi dimineaţă, Centrul Infotrafic.

aglomerație intrare capitală

Citeste si: Încă un județ din România impune purtarea obligatorie a măștii în zonele aglomerate

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Premieră în România! O nouă linie de urgență s-a lansat astăzi

Citeste si: Cele trei scenarii pentru începerea noului an școlar 2020-2021

De asemnea, pe autostrada A1 Deva-Nădlac, între kilometrii 468+520 de metri – 473+440 de metri, între localităţile Remetea Mare şi Lugoj, judeţul Timiş, au loc lucrări de reparaţii la carosabil.

Citeste si: Un nou punct critic pentru România. Premieră pentru autorități

Din acest motiv, traficul rutier se deviază de pe sensul către Deva, pe sensul către Nădlac, circulându-se pe o bandă pentru fiecare direcţie.

Circulaţia rutieră nu este afectată pe drumurile judeţene din apropiere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si