Cozi kilometrice de mașini vin, în valuri, către Sardinia de România, așa cum ar putea fi denumită stațiunea Eforie Nord. Mii de turiști au invadat plajele de aici iar tinerii, in special, par in extaz de cand au ajuns cu talpile pe nisip.

Citeste si: Atenție mare pe drumul spre mare. Aglomeraţie pe Autostrada A2 Bucureşti- Constanţa

Pe plaja ticsită găsești de toate: de la urși panda uriași, cu care poți face o poză drept amintire și până la gustări purtate prin soare și vândute de comercianții ambulanți.

Prețuri pe jumătate la Eforie Nord

Nici nu e de mirare că toată România s-a mutat în Eforie. Prețurile sunt la jumătate față de stațiunea Mamaia. Un șezlong se închiriază cu 25-30 de lei, iar unii operatori de plajă oferă chiar și un cadou de nerefuzat: o pereche de ochelari de soare, o bere sau un suc, la alegere.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Întâmplare șocantă la piscină. Un copil de nouă ani a fost aspirat de pompa de recirculare a apei

In timp ce unii stralucesc sub soare, la propriu, altii se retrag la ora pranzului pe faleza, unde se sta la coada pentru orice: la standurile cu shaorma, la cele cu clatite si hamsie si, bineinteles, la autoserviri.

Cazarea în Eforie Nord costă între 250 de lei pe noapte, la hotelurile de 3 stele și până la 700 de lei, la 4 stele.

Sunt, însă și turiști nemulțumiți care au constatat că ieftin și bun.... nu există.

Citeste si: Un tată a murit în timp ce încerca să-și salveze fiul de la înec

„Nu există trotuare, pavaje. De exemplu cu copilul, cu căruciorul daca e să treci o strada nu ai o rampa.. infrastructura slaba. Nu prea se investeste in astea...”, a zis o turistă.

Turiștii care aleg să meargă în sudul litoralului trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Traficul este infernal, iar de la Agigea și până dincolo de Tuzla pot sta blocați, în trafic, chiar și 2 ore.

Citeste si: Avertizare din partea meteorologilor! Este cod galben de caniculă și disconfort termic weekendul acesta


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: