Close sidebar
Close sidebar

Agresiune într-un restaurant din Rădăuți: doi elevi au fost atacați cu un cuțit de un coleg

Întâmplarea s-a produs miercuri, 26 ianuarie, polițiștii au fost sesizați prin 112 cu privire la un conflict care avusese loc între 4 tineri, în incinta unui restaurant din municipiul Rădăuți.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Doi elevi de clasa a XI-a, atacați cu un cuțit de un coleg într-un restaurant din Rădăuți

„Astăzi, in jurul orei 14:00 Poliția Municipiului Rădăuți a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la un conflict între 4 tineri în incinta unei unități de alimentație publică din municipiul Rădăuți.

S-a stabilit că 4 elevi la Colegiul Tehnic Rădăuți, colegi de liceu în clasa a 11-a au mers la unitatea respectivă, ulterior iscandu-se un conflict spontan pe fondul căruia unul dintre tineri, in vârstă de 18 ani din comuna Burla i-a lovit pe doi dintre colegii de 17 si 18 ani cu un cuțit, provocandu-le rani care nu le pun viata în pericol.

Citeste si: Peste 13.500 de elevi și 4.252 cadre didactice, diagnosticați cu COVID-19. Sunt închise 46 de unități școlare

După agresiune, autorul a fugit, însă echipajele deplasate cu operativitate l-au identificat în zona in cca. 15 min și l-au preluat în custodie pentru audieri și celelalte activități procedurale.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În urma cercetărilor efectuate în zonă a fost găsit și cuțitul folosit la agresiune.

Citeste si: Un incident tragic a avut loc într-o vilă de lux la munte. Ce s-a întâmplat cu fiul patronului uneia dintre cele mai cunoscute firme de pază

În cauză s-a întocmit dosar penal, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

După stabilirea tuturor circumstanțelor producerii evenimentului se vor dispune și măsuri procesuale față de autor.”, au transmis reprezentanții IPJ Suceava. 

Citeste si: EXCLUSIV! Cazul fetiței abuzată de o educatoare din Suceava, în atenția specialiștilor! Cum își pot da seama părinții că ceva nu este în regulă la creșă sau grădiniță: "Să fie atenți la incontinență urinară nocturnă"

Polițiștii au început cercetările în acest caz. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI