Acești tineri au măcelărit un bărbat în urmă cu o săptămână. Indivizii l-au tăiat cu topoarele și macetele pe un bărbat dintr-o grupare rivală, arată debraila.ro. Vineri, inculpații au ajuns în arest. Trei dintre atacatori au fost prinși într-un motel din Capitală, iar al patrulea se afla în orașul natal.

Citește și: VIDEO- Atacatorii cu macete din Brăila sunt în continuare în libertate

Conform jurnaliștilor debraila.ro, cei patru sunt apropiați ai grupării din cartierul Brăilița și au vârste cuprinse între 18 și 22 de ani. Mai exact, Iulian Gîndac și Cătălin Ionescu se apropie de vârsta de 19 ani, iar Mirel Valentin Boboc și Cătălin Ionuț Mihalcea au 22 de ani.

Victima se luptă să supraviețuiască

Bărbatul atacat se numește Ionuț Popa și este cunoscut drept „Pinocchio”. În prezent se află internat la spital, în București, în stare critică. Victima are șanse minime de supraviețuire.

Redactorii site-ului local debraila.ro spun că, în trecut, unul dintre cei patru agresori, respectiv Mihalcea, ar fi fost atacat, tot cu un obiect tăietor-înțepător, chiar de către „Pinocchio”. Toată comunitatea știe de conflictele existente între victimă și agresori. De la aceste neînțelegeri s-a ajuns la măcelul din 29 aprilie 2023.

Citește și: Doi soți din Brăila au decedat într-un incendiu provocat de lumânarea aprinsă de la Înviere

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În timpul audierilor, cei patru tineri au recunoscut săvârșirea faptei, arătând că, în baza unei înțelegeri anterioare, au plecat de la domiciliul unuia dintre ei către blocul în care locuia „Pinocchio”, înarmați cu topoare, macete și săbii.

Când au ajuns în zonă, au așteptat ca victima să intre pe aleea spre bloc. Victima și-a parcat mașina pe Dorobanților, apoi a fost atacată. Tinerii au venit cu fețele acoperite cu cagule și înarmați cu topoare și macete. S-au năpustit asupra rivalului și l-au lovit in neștire.

Potrivit autorităților, degetele victimei au fost despărțite de trup prin lovituri, însă tăieturi adânci au existat și la picioare, la nivelul tibiilor, dar și la cap.

Citește și: VIDEO- Jaf ca în filme în sectorul 6! Mai multe persoane au furat un seif cu 500.000 de mii de euro dintr-o locuință din Capitală

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Iulian Gîndac, Cătălin Ionescu, Boboc Mirel Valentin și Mihalcea Cătălin Ionuț au fost prezentați Tribunalului Brăila cu propunere de arestare preventivă, pe care judecătorul de drepturi și libertăți a admis-o. Vor fi judecați pentru tentativă la omor calificat.

„Au vrut, la modul cel mai serios, să îl taie în bucăți. A fost vorba de amputație mână bilateral în cazul victimei, iar apoi transfer la Spitalul Floreasca. Avea numeroase plăgi prin înjunghiere, tăieturi extrem de adânci la picioare și cap”, a declarat un cadru medical de la Spitalul Județean pentru DEBRAILA.ro.

Citește și: Ea este femeia care a murit în tragedia de la Brăila, alături de fiica ei de șase ani. Soțul ei s-a întors în țară pentru a-și conduce partenera și copilul pe ultimul drum


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si