In mediul online, valul de compasiune s-a transformat intr-unul de ura la adresa agresorilor. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional. 
 
 
Cei doi agresori ai batranului au starnit un val de revolta, in mediul online. Pe conturile lor de socializare, amenintarile curg fara incetare.
 
Cel mai mare dintre ei este de fel din Nehoiu, de unde a plecat in urma cu patru ani.
In Brasov, lucra ca barman intr-un local. Familia lui e uimita de gestul sau, de-o violenta extrema. 
 
Si pe contul mamei sale, oamenii si-au varsat furia, necontrolat. In replica, femeia a spus ca a avut grija sa-si educe copilul, dar a recunoscut ca, de la o varsta l-a scapat din mana. 
 
Fapt confirmat si de profesorii de la scoala unde a invatat. 
 
 
Din cauza lor, a ramas repetent, in clasa a 11 a, si are media scazuta la purtare. Tot purtarea i-a adus, acum, si un mandat de arestare. La audieri, el si prietenul sau sustin ca, in seara atacului, au baut peste masura. Se aflau in fata pasajului, cand batranul, pe care NU il cunosteau, le-ar fi batut obrazul ca distrugeau o rigola.
Ce a urmat a ramas inregistrat pe camerele de supraveghere.
 
Povestea batranului ajuns, deocamdata, intr-un scaun cu rotile, din cauza bataii, a impresionat si a mobilizat o tara intreaga. Un medic din Bucuresti si un ONG au deschis un cont in care au strans deja 30 de mii de lei, ca sa-i doneze pensionarului. . 
 
Pentru ca a spus ca nu are casa, un voluntar i-a oferit cazare.
Iar un avocat vrea sa-i apere, gratis, drepturile, in fata judecatorilor. 
 
Dar povestea spusa cu lacrimi in ochi, despre fiul bolnav pentru care strange bani si doarme in cort, pare sa fie cusuta cu ata alba. In Stupini, locul in care batranul obisnuia sa munceasca cu ziua, oamenii au alta versiune. 
 
 
Oamenii spun ca avea patima bauturii si ca niciodata nu ar fi spus exact cati copii are. Intrebat din nou daca se stia cu agresorii, asa cum ieri a sustinut, batranul a spus ca nu-si mai aminteste. 
 
Batranul, pentru care s-au mobilizat si autoritatile din Focsani, dar si cele din Brasov, ca sa ii scoata acte de identitate provizorii, va fi externat abia dupa Paste. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si