Desprea agresor se stie ca este din judetul Arges si are 43 de ani. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte agresiubi, potrivit news.ro.

Bărbatul agresat, care organozează excursii în Deltă, a povestit pe pagina sa de socializare că ieşise la plimbare cu şalupa împreună cu un grup de ornitologi din Germania, iar la un moment dat o barcă rapidă a trecut în viteză pe lângă el, provocând valuri de un metru.

Bărbatul spune că le-a cerut persoanelor din ambarcaţiunea respectivă să oprească, dar acestea au început să facă mai multe ture în jurul bărcii sale şi să-l înjure. Apoi, unul dintre ocupanţii bărcii i-a aruncat aruncat un pahar de sticlă în fată, provocându-i mai multe tăieturi în zona ochiului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Un bărbat aflat într-o ambarcaţiune în Delta Dunării, agresat de un altul

" De ani de zile nimeni nu face nimic în privinţa teribiliştilor de bani gata sau a celor ce consideră Delta Dunării că un tărâm al nimănui unde nu există lege, reguli sau bun simţ. În România lui 2019 încă domneşte legea lui -”Bă, tu ştii cine sunt eu?”-“Bă saracilor” şi “Ba eu am bani şi fac ce vreau”.

Problema este că nimeni, dar absolut nimeni nu ia nicio măsură pentru a combate aceste derapaje care în scurt timp vor duce la probleme şi mai serioase în Delta Dunării", avertizează el.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si