Camera de supraveghere, montată într-un bloc din sectorul 2, o suprinde pe femeia în vârstă de 40 de ani cum intră, grăbită, în lift. În fața imobilului era un individ, care i-a cerut o țigară.

A declarat că era beat

Femeia a povestit că i-a oferit bărbatului una, după care acesta a profitat de momentul când a intrat în scară pentru a se duce după ea.

Femeia a încercat să iasă din lift şi să urce pe scări, însă după o scurtă luptă cu agresorul s-a refugiat, din nou, în lift. Odată ce agresorul s-a lăsat păgubaș, femeia a urcat în apartament și a sunat la 112.

Citeste si: VIDEO- O femeie a fost agresată sexual într-un lift din Capitală

După o săptămână, bărbatul a fost prins de polițisti. După audieri, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore pentru agresiune sexuală. Agresorul a fost arestat preventiv 30 de zile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Un băiat de 15 ani a consumat drogul „zombie” și și-a înjunghiat fratele

Polițiștilor le-a declarat că era beat și că doar a vrut s-o pipăie pe cea care acceptase să-i ofere o țigară. Ar avea însă și un alt viciu, mult mai grav- în trecut, tânărul a fost internat din cauza consumului de droguri.

Un băiat de 15 ani și-a înjunghiat fratele

Un eveniment tragic s-a petrecut în Arad, unde un băiat în vârstă de doar 15 ani și-a înjunghiat fratele de 17 ani. Agresorul a consumat șoricioaică sau ”drogul zombie”.

Citeste si: Anul școlar 2022-2023. Cât va dura vacanța de iarnă?

Tânărul în vârstă de 15 ani a fost reținut de autorități la data de 24.08.2022, cu privire la comiterea infracţiunii de violenţă în familie în condiţiile tentativei la omor.

Victima a ajuns în stare foarte gravă la spital și vor fi nevoie de aproximativ 50 de zile să își revină.

Citeste si: Un autocar s-a răsturnat pe Autostrada București-Pitești

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si