Alexandru Hutuleac are de 28 de ani si este din municipiul Radauti. In vara anului trecut, acesta a fost arestat impreuna cu mai multi indivizi din zona Radauti, dupa ce au alimentat cu droguri peste 300 de tineri din Suceava. La mijlocul lunii iulie 2016, Alexandru Hutuleac, Razvan Percec, Andrei Iulian Lungoci, Romeo Mihaita Roman si Iosif Marian Grijincu au fost arestati preventiv pentru 30 de zile dupa ce au pus bazele unei retele de traficanti de droguri ce alimenta cu etnobotanice peste 300 de tineri din Suceava, scrie Adevarul.

Un politist sucevean a ajuns, luni, in coma la spital, dup ace a fost lovit in cap cu o sabie in timp ce efectua perchezitii la domiciliul interlopului Hutuleac.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Anchetatorii au identificat 22 de membri ai grupului infractional organizat, aderenti sau sprijinitori ai acestuia. Au fost facute 10 constatari in flagrant, privind activitati legate de traficul cu substante interzise, totalizand peste opt kilograme de astfel de substante.

Au fost depistate bunuri imobile achizitionate sau construite de catre liderii grupului infractional organizat, reprezentand terenuri si case, 15 autoturisme de lux, precum si conturi bancare deschise in strainatate, in care acestia ar fi trimis sume importante de bani.

Grupul infractional organizat ar fi fost initiat si constituit, incepand cu luna martie 2013, de doi barbati si ar fi fost coordonat de un al treilea, care ar fi primit, din Slovacia, 31 de colete cu substante interzise.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si