Nicolae Tiberiu Drăgoi, tâlharul din Bărăbanţ (Alba), a fost implicat într-un scandal monstru în urmă cu doar câteva luni, când se afla în Penitenciarul Aiud. El a fost acuzat că a comis un furt chiar în puşcărie, motiv pentru care a şi fost sancţionat. Infractorul a făcut mai multe plângeri împotriva gardienilor, aceştia fiind obligaţi să dea cu subsemnatul în faţa magistraţilor, apoi dosarul a ajuns la Judecătoria Aiud. "Admite contestaţia împotriva încheierii nr.

156/2018 a judecătorului delegat pentru supravegherea privării de libertate din cadrul Penitenciarului Aiud formulată de PENITENCIARUL AIUD. Desfiinţează încheierea nr. 156/2018 a judecătorului delegat cu executarea pedepselor privative de libertate de la Penitenciarul Aiud. Menţine hotărârea Comisiei de disciplină nr. 72/28.03.2018 prin care deţinutul DRĂGOI NICOLAE TIBERIU a fost sancţionat disciplinar cu suspendarea dreptului la vizită pe o perioadă de 2 luni pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de art. 82 lit. h) din Legea nr. 245/2013", a fost sentinţa magistraţilor.

Articolul din Legea 245/2013 invocat de judecători este următorul: "Se interzice(...) sustragerea sau distrugerea unor bunuri sau valori de la locul de muncă ori aparţinând penitenciarului, personalului, persoanelor care execută activităţi în penitenciar sau se află în vizită, precum şi a bunurilor aparţinând altor persoane, inclusiv celor condamnate". Culmea, deşi individul a comis fapte până şi la mititica, judecătorii au decis, recent, ca acesta să fie eliberat, pentru a săvârşi noi infracţiuni.

În ultimii ani, individul eliberat pentru bună purtare de judecători a fost condamnat în mai multe dosare de tâlhărie şi tentativă de viol. El a fost identificat în timp record şi ar putea primi între 2 şi 7 ani de puşcărie. Dacă va recunoaşte fapta, ar putea primi pedeapsa minimă, din care va executa două treimi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Sursa: Spynews
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si