Simonei nu-i plăcea şcoala. Elevă în clasa a VII-a, ea trecea pe la cursuri doar atât cât să nu rămână repetentă. În rest, viaţa ei se derula „la firmă”. Aceasta era denumirea de cod prin care Simona Alexandra (o copilă de 13 ani la momentul când începe povestea noastră; acum este deja majoră) denumea hogeacul în care ademenea fete de vârsta ei în vederea practicării prostituţiei.
Crescută doar de mamă, într-o încăpere modestă, închiriată de la Primăria Galaţi într-o casă veche, naţionalizată, Simona a vrut mereu mai mult de la viaţă. Chestionată de anchetatori în legătură cu împrejurările în care a decis să devină – probabil- cel mai tânăr proxenet din România, fata a recunoscut, cu seninătate, că suferea mult pentru că alţii copii aveau bani, iar ea nu. „Mama nu avea cu ce să-mi cumpere aproape nimic. Cumva trebuia să fac rost de bani. Aşa mi-a venit ideea”, a declarat ea. Mijlocitor în demararea afacerii i-a fost un anume Petrică Stan, un individ de 35 de ani, dat în prezent în urmărie internaţională, prin Interpool, pentru săvârşirea mai multor fapte  penale. Fata a mărturisit că Petrică Stan îi era prieten şi că-l cunoscuse undeva în zona şcolii la care învăţa, în anul 2011, pe când de-abia împlinise 13 ani.
Au început cu băutură şi sex. Au continuat apoi cu sex pe bani cu o serie de inşi din anturajul lui Petrică, după deja consacratul sceanriu „Loverboy”. Apoi, când de-abia făcuse 14 ani, Simona a trecut la nivelul următor: proxenetismul.
Primele fete racolate era chiar din anturajul ei de la şcoală. „Am început să umblu prin locuri unde ştiam eu că se adună trupa (N.R.: chiulangiii) la o ţigară şi m-am interesat care dintre fete şi-o pune.
Mi-a fost uşor să aflu, căci băieţii se dau tot timpul mari cu asta”, a mărturisit ea. „Apoi, le-am căutat pe fete şi am intrat în vorbă cu ele. Unele s-au speriat că le propuneam să facem bani din relaţii cu bărbaţi, însă altele au acceptat. Se lăsau greu, dar se lăsau convinse”, a mai povestit Simona. Anchetatorii au reuşi să adune mărturiile a trei dintre prostituatele minore racolate de Simona Alexandra. Acestea au identitatea protejată în dosar, însă mărturiile lor sunt relevante.
O alta dintre fetele racolate povesteşte cum erau împărţiţi banii: „Luau câte 100-150 de lei pentru  jumătate de oră. Eu primeam jumătate, iar ei luau restul. Eu aveam cinci-şase clienţi pe zi, dar erau şi zile mai aglomerate. Am fost cu tot felul de oameni, şi mai tineri

Simonei nu-i plăcea şcoala. Elevă în clasa a VII-a, ea trecea pe la cursuri doar atât cât să nu rămână repetentă. În rest, viaţa ei se derula „la firmă”. Aceasta era denumirea de cod prin care Simona Alexandra (o copilă de 13 ani la momentul când începe povestea noastră; acum este deja majoră) denumea hogeacul în care ademenea fete de vârsta ei în vederea practicării prostituţiei. Crescută doar de mamă, într-o încăpere modestă, închiriată de la Primăria Galaţi într-o casă veche, naţionalizată, Simona a vrut mereu mai mult de la viaţă.

Chestionată de anchetatori în legătură cu împrejurările în care a decis să devină – probabil- cel mai tânăr proxenet din România, fata a recunoscut, cu seninătate, că suferea mult pentru că alţii copii aveau bani, iar ea nu. „Mama nu avea cu ce să-mi cumpere aproape nimic. Cumva trebuia să fac rost de bani. Aşa mi-a venit ideea”, a declarat ea.

Mijlocitor în demararea afacerii i-a fost un anume Petrică Stan, un individ de 35 de ani, dat în prezent în urmărie internaţională, prin Interpool, pentru săvârşirea mai multor fapte  penale. Fata a mărturisit că Petrică Stan îi era prieten şi că-l cunoscuse undeva în zona şcolii la care învăţa, în anul 2011, pe când de-abia împlinise 13 ani. Au început cu băutură şi sex. Au continuat apoi cu sex pe bani cu o serie de inşi din anturajul lui Petrică. Apoi, când de-abia făcuse 14 ani, Simona a trecut la nivelul următor: proxenetismul. Primele fete racolate era chiar din anturajul ei de la şcoală. „Am început să umblu prin locuri unde ştiam eu că se adună trupa la o ţigară şi m-am interesat care dintre fete şi-o pune. Mi-a fost uşor să aflu, căci băieţii se dau tot timpul mari cu asta”, a mărturisit ea. „Apoi, le-am căutat pe fete şi am intrat în vorbă cu ele. Unele s-au speriat că le propuneam să facem bani din relaţii cu bărbaţi, însă altele au acceptat. Se lăsau greu, dar se lăsau convinse”, a mai povestit Simona. Anchetatorii au reuşi să adune mărturiile a trei dintre prostituatele minore racolate de Simona Alexandra. Acestea au identitatea protejată în dosar, însă mărturiile lor sunt relevante.O alta dintre fetele racolate povesteşte cum erau împărţiţi banii: „Luau câte 100-150 de lei pentru  jumătate de oră. Eu primeam jumătate, iar ei luau restul. Eu aveam cinci-şase clienţi pe zi, dar erau şi zile mai aglomerate. Am fost cu tot felul de oameni, şi mai tineri şi mai bătrâni”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Simona nu era singura proxeneta in acest dosar. Potrivit DIICOT, Traian Ganguta gestiona mai multe oferte de servicii sexuale postate pe un site de escorte. El oferea fetele la tarife cuprinse între 100 şi 300 de lei ora şi negocia, în numele lor, „prestaţiile speciale”. Anchetatorii au stabilit că bietele copile erau obligate la perversiuni greu de imaginat, fiind inclusiv bătute cu sălbăticie. De altfel, cele mai multe dintre ele erau forţate să se prostitueze, după ce proxeneţii le-au ameninţat că le omoară sau le sluţesc. Într-o convorbire interceptată, între unul dintre proxeneţi şi o minoră de 13 ani, acesta o avertizează că îi va tăia nasul dacă nu face tot ceea ce poate pentru a mulţumi clienţii. „Ai auzit, fă, ce ţi-am zis? Dacă aud reclamaţii de la clienţi, îţi tai nasul, scroafo! Faci ce vor ăia să faci, dă-te dracului de boarfă!”, sunt cuvintele cu care proxenetul i se adresează copilei."
Anual, potrivit statisticilor oficiale, sute de minore din România cad în ghearele traficanţilor de carne vie, devenind parte a reţelelor naţionale sau internaţionale de prostituţie. Însă, dincolo de cifre, poveştile care stau în spatele statisticilor sunt realmente înfiorătoare. Dosarele penale legate de prostituţie şi proxenetism abundă de scenarii şi de declaraţii care, pur şi simplu, îi îngrozesc până şi pe cei obişnuiţi cu infracţionalitatea, scrie ziarul Adevarul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si