In situatia in care integrarea pe piata muncii nu a fost posibila, pot beneficia de indemnizatie de somaj cu conditia sa se prezinte la AJOFM Ialomita in termen de 60 de zile de la data absolvirii, in vederea inregistrarii in baza de date ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca. 

Data absolvirii studiilor este data de intâi a lunii urmatoare celei inscrise in diploma sau, dupa caz, in certificatul de studii, daca in cuprinsul acestora nu se specifica, in mod expres, o alta data de absolvire.  

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Neprezentarea la Agentie pentru a fi luat in evidenta  in termen de 60 de zile de la data absolvirii studiilor duce la decaderea din dreptul de a beneficia de indemnizatie de somaj. Cuantumul indemnizatiei de somaj acordata absolventilor este de 250 lei/luna, indemnizatie ce se acorda pe o perioada de 6 luni.

Citeste mai mult AICI! 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si