Close sidebar
Close sidebar

Ai picat BAC-ul? Nu-i nimic! Statul iti ofera "salariu"! Ce trebuie sa faci ca sa pui mana pe banii astia lunar!

In scopul integrarii pe piata muncii, absolventii pot participa gratuit la programele de formare profesionala.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

In situatia in care integrarea pe piata muncii nu a fost posibila, pot beneficia de indemnizatie de somaj cu conditia sa se prezinte la AJOFM Ialomita in termen de 60 de zile de la data absolvirii, in vederea inregistrarii in baza de date ca persoana aflata in cautarea unui loc de munca. 

Data absolvirii studiilor este data de intâi a lunii urmatoare celei inscrise in diploma sau, dupa caz, in certificatul de studii, daca in cuprinsul acestora nu se specifica, in mod expres, o alta data de absolvire.  

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Neprezentarea la Agentie pentru a fi luat in evidenta  in termen de 60 de zile de la data absolvirii studiilor duce la decaderea din dreptul de a beneficia de indemnizatie de somaj. Cuantumul indemnizatiei de somaj acordata absolventilor este de 250 lei/luna, indemnizatie ce se acorda pe o perioada de 6 luni.

Citeste mai mult AICI! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI