Close sidebar
Close sidebar

Ai pofta de ceva dulce? Cum sa faci simplu si rapid o tarta cu visine

Dulce, gustos şi mai ales răcoros, doamnelor, vă dăm reţeta unui desert pe care-l puteţi găti rapid şi care o să-i impresioneze, cu siguranţă, pe musafirii dumneavoastră. Tarta cu vişine, frişcă şi ciocolată neagră este un adevărat deliciu, acum pe caniculă.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Doua maini dibace, cateva ingrediente si cel mult o ora sunt suficiente ca sa pregatiti un desert pe cat de simplu, pe-atat de gustos!

Visine o sa folosim, patru galbenusuri ne trebuie, 150 de grame de zahar, un pic de sare, 200 grame de unt, 2 linguri de smantana, vanilie- zahar vanilat pentru aroma, praf de copt

Daca pofta e mare, nu mai stati pe ganduri si apucati-va de gatit.

In reteta noastra, aluatul e prioritar.

Doar galbenusurile, asa iese mai fin, aluatul doar cu galbenusuri, se zice ca albusul il intareste... Deci acesta este secretul. Da.  

Adaugati apoi 150 de grame de zahar si bateti galbenusurile pana ce se fac o spuma.

Este gata, punem 2 linguri de smantana. Si ce mai adaugam? Adaugam untul si praful de copt.



Amestecati totul pana ce obtineti o compozitie omogena. Adaugati untul pastrat la temperatura camerei si turnati faina pana cand coca nu se mai lipeste de degete. Puneti apoi aluatul intr-o folie sau o punga si puneti-l la frigider pentru 10 minute.

Am scos alutul din frigider, s-a racit un pic, il mai asogam un pic si cred ca e totusi prea mare, o sa incercam sa mai luam o bucatica din el...
Si o sa incercam practic sa intindem... Intindem o foaie

Aluatul va creste la coacere, asa ca nu-l lasati in tava mai gros de jumatate de centimetru. La rand sunt acum visinele!

Am intins foaia foarte frumos in tava de tarta si o sa luam fructele, visinile... Ce minunat arata!

Important este ca fructele sa n-aiba samburi cand le puneti in tarta; iar ca sa le mai indulciti putin datle inainte prin zahar!


Urmeaza 25 de minute de asteptare, cat tarta sta la cuptor.
Dupa ce timpul expira, ornati deliciosul desert cu frisca si ciocolata neagra. Noi va dorim pofta buna!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI