"RO-ALERT" urmeaza sa fie folosit in momentul cand viata si sanatatea persoanelor sunt puse in pericol iminent, cum ar fi in cazul unor fenomene meteo extreme, inundatii, atacuri teroriste etc.

Fiecare cetatean al Bucurestiului va primi zilele urmatoare un mesaj cu textul "Acesta este un mesaj pentru testarea sistemului RO-ALERT. Nu se impune aplicarea masurilor de autoprotectie. DSU-IGSU".

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Asiguram cetatenii ca aceste testari sunt absolut necesare si apelam la intelegerea acestora pentru eventualul disconfort creat. Sistemul RO-ALERT permite transmiterea mesajelor de tip Cell Broadcast destinate avertizarii si alarmarii populatiei in situatii de urgenta, pentru adoptarea comportamentului necesar autoprotectiei, in caz de urgenta majora.", au declarat reprezentantii DSU-IGSU.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si