Cei peste 2000 de enoriasi din parohia „Sf. Ioan Botezatorul" din Craiova s-au trezit si anul acesta cu scrisori in cutia postala prin care au fost anuntati ca daca isi platesc taxa de 50 de lei, vor primi un acatist bonus. Reprezentantii Mitropoliei, inştiintati de situatie, au precizat ca vor analiza situatia si vor lua masuri.

Preotii bisericii „Sf.

Ioan Botezatorul" din Craiova le trimit oamenilor scrisori in cutia postala in care ii anunta ca daca isi platesc taxa de 50 de lei, vor primi un acatist bonus.

Oamenii sunt revoltati si sustin ca acest lucru este inadmisibil, iar nimeni nu ii poate obliga sa faca astfel de plati. „ Asta e milogeala. Este parerea mea. Nu inteleg rostul acestor scrisori si nici nu o sa platesc contributia la biserica.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Daca vreau sa dau un acatist ma duc si platesc si cu asta am rezolvat situatia. si anul trecut am platit astfel de scrisori", a spus unul dintre enoriasii bisericii „Sf.

Ioan Botezatorul" din Craiova.

„Nu am facut-o de unii singuri si fara niciun fel de aprobare. Parintele a spus ca ca totul e legal, totul e corect sa mergem sa trimitem aceste fluturase.Nu am fortat pe nimeni. Ei stiu", a precizat Cristin Sperlea, preot biserica „Sf.

Ioan Botezatorul" din Craiova.

Reprezentantii Mitropoliei au precizat ca vor analiza situatia si vor lua din nou masuri. „O sa luam masurile in consecinta. O sa analizam cazul si si o sa-i punem in vedere sa nu mai faca informarea asta pentru ca este o hartie data de la sfantul sinod prin care nu se mai impuna lucruri de genul asta", a spus Ionita Apostolache, purtatorul de cuvant din cadrul Mitropoliei Oltenia scrie Adevarul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si