Provocarea din această iluzie optică este să găsești cuburile de zahăr ascunse în imagine- în mai puțin de 46 de secunde pentru a dovedi că ești super inteligent.

Citește și: Testul IQ pe care puțini pot să-l rezolve. Ai doar 9 secunde să găsești șarpele din imagine

Trebuie precizat din start că sunt două cuburi de zahăr alăturate, unul lângă celălalt, ca și cum ar fi unul singur.

Citește și: Doar cei cu IQ ridicat găsesc litera ciudată în maxim 11 secunde

Nu trebuie, deci, să te aștepți să fie mai multe locuri în imagine în care dai de cuburile ascunse. Iată un indiciu suplimentar: zahărul stă să cadă într-una dintre ceștile de ceai.  

Testul cu ceștile de ceai- 46 de secunde pentru această iluzie optică

Dacă tocmai v-ați așezat cu o ceașcă fierbinte de ceai înainte, de ce să nu încercați să rezolvați testul în maxim 46 de secunde?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Acest puzzle vizual a fost publicat pentru a sărbători Ziua Națională a Ceaiului din Anglia, celebrată în fiecare an în 21 aprilie.

Citește și: Această iluzie optică detectează dacă ai o boală mintală gravă

Citește și: Poți vedea imaginea ascunsă în această iluzie optică? 9 din 10 oameni nu pot

Citește și: Dacă vezi litera ascunsă în imagine, ai un IQ peste medie

Internauții sunt provocați să rezolve acest teaser complicat într-un timp relativ scurt, iar cei are reușesc au un IQ peste medie, conform Mirror.co.uk.

Ca și în cazul multor  iluzii optice similare, culorile și modelele ne pot înșela creierul să vadă o imagine foarte diferită de cea care este de fapt acolo.

Doar dacă reușiți să vă faceți creierul și ochii să lucreze împreună pentru a vedea obiectul pe care îl căutați, se spune că sunteți foarte inteligent.

Dacă nu ați putut observa cuburile de zahăr din imaginea de mai sus, iată soluția mai jos:

Iată soluția

Iluziile optice reprezintă o modalitate atrăgătoare de a ne antrena creierul în moduri cu adevărat convingătoare, spun psihologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si