Close sidebar
Close sidebar

Aici ar fi putut sa se adaposteasca victima de la metrou. Daca facea asta reusea sa-si salveze viata.

Crima de la statia de metrou Dristor 1 a starnit panica in randurile sutelor de mii de bucuresteni care merg, zilnic, cu mijlocul de transport subteran. Tanara Alina Ciucu a fost impinsa pe sine de o femeie bolnava psihic, iar cand a incercat sa se ridice pe peron, aceasta a lovit-o cu piciorul in fata.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Alina Ciucu s-a luptat sa urce pe peron insa dupa ce a fost lovita nu a mai avut nicio sansa. Metroul a trecut peste ea curmandu-se astfel viata unei tinere de numai 25 de ani.

Ei bine, victima ar fi putut sa scape daca in loc sa incerce sa se ridice pe peron s-ar fi uitat chiar in fata ei. Acolo, sub "buza" platformei este un spatiu suficient de mare, unde un om se poate aseza in pozitie orizontala.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Daca femeia s-ar fi adapostit in acel loc, metroul nu ar fi atins-o. Aflata insa in stare de soc, Alina a vazut o singura solutie de scapare si poate ar fi reusit sa se salveze daca nu ar fi fost lovita de Magdalena Serban.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI