Close sidebar
Close sidebar

Aici este inima Romaniei! Domeniul Baciu, din Bucovina, este unul dintre cele mai minunate locuri din tara noastra

Daca Banatu'-i fruncea, Bucovina-i inima! Chit ca-n Ardeal s-a infaptuit Unirea, te poti bucura de ea, din plin, si-n nordul tarii. Dincolo de bogatiile acestui pamant, frumusetea locului o dau oamenii. George Mihai si Vlad Ciobanu va prezinta astazi un roman adevarat, demn de dat exemplu.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

-Sa traiti, domnul Baciu! Ce mai faceti?
-Bine ati venit la noi! Bine-ati venit, domnu' George, la noi!
-Ma bucur sa va regasesc.
-Si eu ma bucur, ca de mult nu v-am vazut.
-Vara asta pe unde v-ati preumblat, asa?
- Am umblat peste tot, prin tara.

Vreau sa descoperim inca o data toate lucrurile minunate care se afla pe domeniul Baciu, pentru ca aici, de fiecare data cand revii, mai creste cate ceva… rasare, asa, cate o casuta.

-Apare, de unde? Pai trebuie, nu stam degeaba. E flora spontana? Montana si spontana, da. Haideti sa mergem!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Nu stiu, pana la urma, care sa fie unicitatea complexului astuia, al dumneavoastra?
-Faptul ca e chia rasa, imbratisat de obcine, faptul ca e atat de aerisit si ca e cate o casuta colo, una colo, sau ce reuseste omul sa sadeasca pe pamantul asta?
-Cum se zice, omul sfinteste locul, pana la urma. Da, de la an la an, turistii si prietenii nostri, care vin, vin cu tot mai multi prieteni.

-Si nu prea este loc, stiti? Se-aduc unii pe altii. Si-atunci mai facem o casuta, mai facem si pentru copii un loc de joaca, mai facem si cate un loc de cazare, ca sa vina, ca sa se bucure de frumusetile Bucovinei.

Urmareste rubrica "Ati fost aici" in video de mai jos

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI