Amin Zahra, un medic specialist în anestezie și Terapie Intensivă venit din Ierusalim în România a postat un mesaj care i-a emoționat pe internauți. Textul este dedicat copilului său încă nenăscut și are legătură cu conflictul dintre Israel și gruparea Hamas care a declanșat atacul pe 7 octombrie.

”Aș vrea să îți pot arăta frumusețile acestei planete și tot ceea ce Dumnezeu a creat pentru oameni”

”Dragul meu copil nenăscut, dacă ma auzi ți-aș spune să mai stai acolo unde ești, să îți mai amâni puțin venirea pe această planetă. Pentru cât timp, nici eu, nici nimeni de aici nu știe. Aș vrea să îți pot spune că viața e frumoasă și că aici e iubire, pace și înțelegere. Aș vrea să te pot asigura că vei fi la adăpost și că nimeni nu-ți va face rău, că vei trăi o viață de poveste și că vei crește neștiind suferința. Aș vrea să îți pot arăta frumusețile acestei planete și tot ceea ce Dumnezeu a creat pentru oameni. Dar... oamenii nu mă lasă. Aceiași oameni care iau în râs viața, bunătatea, inocența”, a scris doctorul Amin Zahra pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Ziua 7 de război în Israel. Bilanțul persoanelor decedate a ajuns la peste 1.400 persoane. Israelul solicită evacuarea a 1, 1 milioane de persoane din nordul Gaza, în următoarele 24 de ore

Amin Zahra - medic

Amin Zahra - medic

[Sursa foto: Amin Zahra - Facebook ]

Viitorul tată a mai încercat în mesaj să evidențieze faptul că oamenii buni au mereu ceva de pierdut și că tot ce își dorește este să își protejeze fiul de răutate și de durere.

”Aici sunt lupte de putere și orgolii nemăsurate care dor și ucid”

”Sunt și oameni buni, copilul meu, așa cum aș vrea sa fii și tu, doar că cei buni și blânzi și recunoscători sunt cei care pierd mereu jocul pe această planetă, sunt cei care cunosc durerea, de care eu aș vrea să te

feresc. Aici încă nu e pace, nu e iubire, nu e liniște și nici dreptate. Aici e încă haos și oamenii nu-și înțeleg încă menirea și sensul. Aici sunt lupte de putere și orgolii nemăsurate care dor și ucid. Așa că, pruncule, mai zăbovește acolo unde ești acum și roagă-te pentru noi, cei de-aici, căci noi până și asta am uitat”, a mai scris medicul israelian.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: EXCLUSIV: Profilul teroristului din gruparea Hamas. Greșelile care îi dau de gol pe cei infiltrați în Israel. Cum pot fi recunoscuți teroriștii/ ”Teroriștii nu poartă uniformă, ei se află printre cetățeni”

Amin Zahra - medic

Amin Zahra - medic

[Sursa foto: Amin Zahra - Facebook ]

Armata israeliană face un "efort remarcabil" pentru a reduce la minimum victimele civile în Gaza, a declarat un expert. Robert Clark, director al unității de apărare și securitate de la grupul de reflecție Civitas, a declarat că, "vorbind cu surse din Israel", știe că forțele de apărare israeliene "sunt absolut primordiale în încercarea de a minimiza pe cât posibil victimele civile".

Cel puțin 1537 de palestinieni au murit în atacurile Hamas

Atacurile aeriene israeliene asupra Gaza în cele șase zile de la atacul Hamas au ucis cel puțin 1.537 de palestinieni, au declarat oficialii. Cel puțin 500 de copii și 276 de femei se numără printre morți. Mai mult de 1.300 de israelieni, majoritatea civili, au fost uciși.

Citește și: Creșterea actelor antisemite alimentează temeri în Franța cu privire la conflictul israeliano-palestinian. Emmanuel Macron se va adresa astăzi în fața națiunii, prin intermediul televiziunii

Atacurile aeriene israeliene asupra Gaza în cele șase zile de la atacul Hamas au ucis cel puțin 1.537 de palestinieni, au declarat oficialii.

Atacurile aeriene israeliene asupra Gaza în cele șase zile de la atacul Hamas au ucis cel puțin 1.537 de palestinieni, au declarat oficialii.

[Sursa foto: Profimedia]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Treisprezece ostatici deținuți de Hamas au fost uciși în lovituri aeriene israeliene asupra Fâșiei Gaza, au afirmat militanții. Printre cei care au murit se numără și străini, a precizat gruparea. Israelul a declarat anterior că până la 150 de persoane erau ținute ostatice de către militanții Hamas, multe dintre acestea fiind ascunse în tuneluri subterane.

MAE a confirmat decesul a două persoane cu dublă cetăţenie, israeliano-română, cu domiciliul în Israel.

Grant Shapps, ministrul britanic al apărării, a declarat anterior pentru Sky News că este "foarte probabil" ca printre ostatici să se afle și britanici. Hamas a amenințat că va ucide ostaticii dacă Israelul va bombarda casele civile fără avertisment. Israelul a bombardat în mod repetat Fâșia Gaza ca răspuns la atacurile Hamas de sâmbătă.

Mai mult, Israelul afirmă că vizează militanții Hamas care se ascund și nu civili.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si