In urma cu 6 ani, revista spaniola El Pais a realizat un interviu cu Regele Mihai chiar la Aubonne.

"Fostul rege traieste in Aubonne, un satuc de langa lacul Leman, la jumatate de ora de Geneva. Dar abia trecuti pragul casei sale, se simte aroma de Romania care se desprinde din prajiturile pregatite de bucatareasa majestatii sale...Casa de pe malul lacului Leman, unde are loc interviul, nu-i apartine nici ea.

"Este un imprumut”, spune Mihai, fara sa spuna mai multe ”, a scris El Pais, citat de revista Historia. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

De-a lungul anilor, putine au fost imaginile din locuinta elevetiana care au fost difuzate presei. Cele mai multe sunt de la inceputul anului 2016, atunci cand au fost zvonuri ca regele ar fi murit. Pentru a opri raspandirea unor informatii false, Casa Regala a dat publicitatii cateva imagini cu regele si sotia sa, Regina Ana care a murit in vara anului trecut.

Imaginile sunt din camera de zi si in ele se vede un semineu generos, dar ceea ce atrage in mod special privirea sunt numeroasele fotografii cu familia regala. 

Pe site-ul Casei Regale aparusera in urma cu ceva timp si alte cateva imagini din interiorul locuintei. Este o casa simpla, nu asa cum ne inchipuiam ca este domiciliul unui rege, insa pare a fi unul cald, extrem de primitor.

Fotografiile din fata casei si din camera de oaspeti ii infatiseaza pe Principesa Margareta si sotul ei, alaturi de colaboratori ai Casei Regale. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si