Deşi aparent nu ar fi avut niciun motiv să recurgă la acest gest, mai ales că peste câteva săptămâni urma să devină mireasă, detalii ies la iveală. Cei care au cunoscut-o spun că fata fusese părăsită de viitorul soţ, iar acest lucru ar fi făcut-o să fie extrem de depresivă, lucru ce a culminat cu sinuciderea.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Reporterii Ştirile Kanal D au încercat să afle lucruri noi despre sinucidere şi s-au deplasat la Arad, chiar la locuinţa în care Oana şi-a pus capăt zilelor, un bloc dintr-un cartier liniştit al oraşului.

Vecinii spun că nu o cunoşteau pe fată, semn că nu prea îşi petrecea mult timp acolo. "Era o fată bună. Dar nu ne ştiam aşa bine. Ne salutam şi cam atât. Nu ştim multe despre ea", ne-a spus cineva.

Acum, în urma Oanei rămân în continuare o gramadă de întrebări fără răspuns. Detalii despre acest caz ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si