Sebastian Papaiani a murit in aceasta dimineata, la ora 06.30, dupa o lunga suferinta. Actorul avea 80 de ani iar starea lui de sanatate devenise critica in ultima perioada.

Cateva ore dupa deces, familia lui Papaini a trimis o solicitare scrisa catre Primaria capitalei prin care se solicita gasirea unui loc de veci pe Aleea Actorilor din Cimitirul Bellu. Imediat, Gabriela Firea a anuntat ca a fost gasita o solutie: Papaiani se va odihni langa colegul lui, Marin Moraru, care a murit cu doar cateva saptamani in urma.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Cei doi actori au fost buni prieteni si colegi la Institutul de Teatru. Au impartit de multe ori scena, au jucat in filme impreuna – cel mai cunoscut fiind „Toamna Bobocilor”. Acum, vor imparti acelasi petec de pamant, in apropiere de Florian Pittis sau Adrian Pintea.

Inmormantarea lui Sebastian Papaiani va avea loc joi, la ora 13.30. Maine, trupul neinsufletit al actorului va fi depus la Teatrul Odeon, acolo unde admiratorii sai sunt asteptati sa-si aduca un ultim omagiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si