Aimee Iacobescu s-a luptat in ultimii ani cu o boala crunta, pe care a trait-o intr-o saracie lucie. Ea avea o mare nemultumire. Toata pensia ei se duce pe medicamente vitale, facturi ai mancare.

Iai pusese speranta intr-o indemnizatie de merit de la UNITER (Uniunea Teatrala din Romania), considerand ca e indreptatita sa o primeasca.

In acest sens, in urma cu cativa ani, a depus o cerere, dar raspunsul a fost unu rece si cinic: "Sa mai aiba rabdare... cativa ani!".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

„Indeplinesc toate conditiile de acordare. Am in palmares zeci de premii nationale si internationale, am recomandari serioase de la guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, si de la alte personalitati marcante, detin «Meritul cultural» in grad de comandor.

L-am sunat pe presedintele UNITER, Ion Caramitru, ai mi-a spus ca pana mi se va acorda aceasta

indemnizatie mai dureaza ani ai ca inaintea mea sunt altii cu mai multe merite... Mi s-a parut jignitor.

Asa ca, pana atunci, n-am decat sa mor de foame. Si singura speranta era la UNITER. Acum nu mai am nicio iesire.”, a declarat Aimee Iacobescu, cu lacrimi in ochi, inainte sa moara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si