Duminica seara, lumea teatrului a ramas mai saraca, dupa ce Aimee Iacobescu a pierdut lupta cu boala! Actrita a murit la Spitalul Elias din Capitala, in urma unui stop cardio-respirator!

“Aimee Iacobescu a fost invinsa pana la urma de cancer! In weekend, i-a fost rau si un echipaj SMURD a transportat-o de urgenta la spital! Acolo, i s-a facut rau si s-a prabusit! Desi a fost resuscitata, manevrele medicilor nu au maid at rezultate.

A murit la 71 de ani, fara bani si avand-o alaturi doar pe mama sa, care nici ea nu se poate deplasa de ani de zile”, au dezvaluit persoane apropiate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Ion Caramitru

Aimee Iacobescu a murit suparata! Motivul pentru care nu a mai acceptat sa vina in public

Din nefericire, Aimee Iacobescu a murit suparata pe cei de la UNITER!  In urma cu doi ani, actrita dezvaluia ca nu poate trai cu o pensie de 2.040 de lei si unica ei salvare ar fi fost o indemnizaţie de merit, pe care trebuia sa i-o aprobe Ion Caramitru! Acesta insa i-a spus sa mai astepte, lucru ce a deranjat-o teribil pe regretata artista, care, din acel moment, a refuzat sa sa mai auda de forurile conducatoare din teatru!

“Aimee a incetat sa mai vina la reuniuni si nu a mai acceptat sa vorbeasca deloc cu cei de la UNITER! A disparut pur si simplu, indiferent de invitatie. A fost alegerea ei sa ramana saraca, dar mandra ”, au dezvaluit oameni din teatru!

Aimee Iacobescu a murit

Aimee Iacobescu a murit suparata si parasita de toti, in conditiile in care ani intregi a fost o adevarata diva a Romaniei! Cunoscuta cu rolul “Printesa Ralu”, actrita  si-a facut debutul in teatru la varsta de 16 ani, cand a jucat in spectacolele ''Alizuna'' de Tina Ionescu Demetrian si ''Adam si Eva'' de Aurel Baranga. In acea perioada, cand inca era o eleva de liceu, Iacobescu a avut loc intalnirea providentiala cu regizorul Sica Alexandrescu, care a remarcat-o la un concurs scolar, unde a fost premiata, iar acesta i-a oferit  primul rol pe scena Nationalului.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si