UPDATE- Fotbalistul ghanez Christian Atsu a fost scos de sub dărâmături, anunţă, marţi dimineaţă, jurnalistul turc Yagiz Sabuncuoglu.

Acesta a afirmat că jucătorul este în stare bună, după ce se afla la etajul 9 al unei clădiri care s-a prăbuşit în urma cutremurului devastator de luni dimineaţă.

Luni seară, cotidianul portughez A Bola anunţase că jucătorul a fost scos de sub dărâmături şi este la spital, cu răni la picior şi dificultăţi de respiraţie, însă informaţia a fost dezminţită de oficialii clubului Hatayspor, unde este legitimat Atsu.

Fostul fotbalist din Premier League Christian Atsu se numără printre cei prinși sub dărâmături în Turcia după cutremurul uriaș de luni din sudul Turciei, potrivit martorilor.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care blocuri de locuințe cad în cutremurul din Turcia. Vremea rea face dificilă salvarea celor prinși sub dărâmături

O operațiune de căutare și salvare este în desfășurare după ce Atsu, care a jucat anterior pentru Chelsea și Newcastle United, transmite Mirror.co.uk.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Internaționalul ghanez, cu 65 de selecții, s-a alăturat clubului Super Lig Hataysport vara trecută, transmite sursa citată.

Fotbaliști salvați dintre ruine

Câțiva membri ai noii sale echipe au trebuit să fie salvați după cutremur și acum se spune că și Christian Atsu se numără printre cei dispăruți, pe măsură operațiunea de căutare și salvare întâmpină probleme din

cauza vremii severe.

Directorul sportiv al clubului, Taner Savut, este si el în capcana de ciment și bolovani, in timp ce eforturile de a-i elibera continuă.

Citește și: „Mi-am strigat familia, măcar să murim împreună ”. Mărturiile cutremurătoare ale unui supraviețuitor al cutremurului din Turcia

"Vă rog, ajutați-ne! Aici este numai suferință"

Volkan Demirel, 41 de ani, ex-portar cunoscut la Fenerbahçe, acum antrenor la Hatay (oraș afectat puternic de cutremur), a lansat un mesaj tulburător pe social media.

"Aici este numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne! Trimiteți salvări! Nu putem să-i găsim pe cei apropiați. Nu putem face prea multe singuri. Situația este foarte rea și nu doar la Hatay, ci peste tot în jur. Vă rog, ajutați-ne, pentru numele lui Dumnezeu", a spus Volkan plângând.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Trei persoane de la Hatay sunt dispărute, printre care un jucător, internaționalul ghanez Christian Atsu, 31 de ani, și directorul tehnic. 

Christian Atsu

Christian Atsu are doi copii

Și soția lui Demirel, fosta miss Belgia a povestit în lacrimi cât de gravă este situația din Hatay:

Hotelul unde stăteau sportivii s-a prăbușit

Potrivit Haber Global, fotbaliştii de la echipa Marasspor ar fi putut fi cazaţi într-un hotel distrus în urma cutremurului.

O echipă de volei masculin și o echipă de volei de fete sub 14 ani au fost, de asemenea, afectate, unii supraviețuitori fiind scoși de pe dărâmături.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si