Nicio navă care a navigat sub pavilion rusesc sau care este deţinută sau operată de interese ruse nu va avea voie să intre în porturile Statelor Unite ”, a mai afirmat Biden.

„Transmitem la timp informaţii Ucrainei pentru a se apăra”

Anunţ un alt pachet în valoare 800 de milioane de dolari pentru a spori şi mai mult capacitatea Ucrainei de a lupta în est, în regiunea Donbas, cu arme de artilerie grea, obuziere, muniţie şi mai multe drone tactice.

E un alt tip de teren, necesită arme pentru a avea eficienţă maximă.

Am trimis arme cu o viteză record Ucrainei(...) 15 milioane de gloanţe şi obuze, 10 sisteme antitanc pentru fiecare tanc rusesc trimis în luptă.

Citeste si: Papa Francisc se alătură ONU şi cere un armistiţiu în Ucraina de Paştele ortodox

T ransmitem la timp informaţii Ucrainei pentru a se apăra. De asemenea, SUA intermediază transferul de arme trimise de alţi parteneri(...) Slovacia a trimis sisteme antiaeriene de tip S300. Nu putem spune public tot ce fac partenerii.

Pentru a susţine Ucraina pe toată durata acestei lupte, săptămâna viitoare va trebui să trimit Congresului o cerere suplimentară de buget pentru a menţine continuu fluxul de arme şi muniţii pentru curajoşii luptători ucraineni şi să continuăm să oferim asistenţă economică poporul ucrainean ”,

a spus Biden.

Ucraina va primi armament GREU, anunță Germania: „Următoarele două săptămâni vor fi decisive pentru război”

Kievul urmează să primească „în zilele următoare” armament greu, inclusiv tancuri de luptă și blindate, din partea partenerilor europeni, scrie Agerpres.

„  Acestea vor fi tancuri de luptă, vehicule blindate şi alte echipamente pe care ţările le pot ceda Ucrainei  ”, a explicat Christine Lambrecht într-un interviu acordat canalului de informaţii n-tv.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Răspunsul ministrului Finanțelor la întrebarea referitoare la masa de Paște: „Să cumpărăm produse românești și să vedem dincolo de masa de sărbători”

Armamentul va fi livrat „în zilele următoare”, în timp ce experţi militari afirmă că „următoarele două săptămâni vor fi decisive pentru războiul Rusiei în Ucraina”, a mai spus ministrul.

 

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si