Matei Valentin Burtișan este un bebeluș, din Giurgiu, care are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a trăi. Micuțul, în vârstă de cinci luni, s-a născut la doar 28 de săptămâni, în maternitatea Polizu. La puțin timp după naștere a fost diagnosticat cu insuficienţă și ciroza hepatică. Băiatul are nevoie urgentă de transplant de ficat, deşi are doar cinci luni.

Citeste si: Ce este sindromul Dravet și cum se manifestă acesta

Tatăl își donează ficatul pentru a-i salva viața lui Matei

Matei este un bebeluș superb iubit de toată lumea. Tatăl lui s-a oferit să-și doneze ficatul pentru fiul lui. Însă, medicii din România nu îl pot opera pentru ca acesta cântărește doar 3300 de grame.

Citeste si: Povestea emoționantă a lui Gabriel. Tânărul vinde dulceață ca să-și poată cumpăra medicamente

ajutor pentru matei burtișan giurgiu
Matei Burtișan are nevoie de ajutor din partea oamenilor.[Sursa foto: Facebook]

Părinții au încercat sa îl opereze prin ajutorul CJAS în Italia, însă dosarul nu a fost aprobat pe motiv ca nu ar fi atât de grav, în condițiile în care medicii români spun că lupta în cazul lui este contra-cronometru.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Apel umanitar! Victoria Maria are doar doi ani și suferă de o boală foarte gravă. HAIDEȚI SĂ O AJUTĂM!

Prin urmare, au găsit un spital în Turcia, la Istanbul, care îi poate face transplantul de ficat, contra sumei de 60.000€. Familia giurgiuveană trece prin clipe greu de imaginat.

Citeste si: O bonă, angajată pentru a avea grijă de un bebeluș, a recurs la gesturi necugetate! Femeia a abuzat sexual copilul și i-a trimis clipuri video iubitului ei pedofil

Oamenii care doresc să-i ofere o șansă la viață micuțului Matei o pot face prin donarea oricărei sume de bani în LEI sau în EURO, în contul:

TITULAR – BURTIŞAN GINEL VIOREL

RO72 RNCB 0145 1012 7644 0001 LEI

Citeste si: Copiii se îmbolnăvesc de COVID-19! "Lucrurile nu sunt îmbucurătoare..."

RO23 RNCB 0145 1012 7644 0010 EUR


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si