Close sidebar
Close sidebar

Ajutor pentru victimele dezastrului din Turcia: Gică Hagi și Gică Popescu, donație de 50.000 de euro

Gică Hagi și Gică Popescu au făcut o donație în valoarea de 50.000 de euro pentru persoanele care au rămas fără locuințe în urma cutremurului din Turcia.

Diana Bostan,

Cutremur Turcia


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cei doi mari fotbaliști au vrut să-și arate sprijinul pentru poporul turc, după ce amândoi au jucat la Galatasaray, o echipă din Turcia.

Gică Hagi și Gică Popescu au făcut o donație în valoarea de 50.000 de euro pentru victimele cutremurului din Turcia

Presa din Turcia a apreciat gestul celor doi foști mari sportivi și le-a mulțumit pentru ajutorul oferit.

" Farul Constanța, echipa din România la care Gheorghe Popescu, unul dintre numele legendare ale lui Galatasaray, este președinte, iar un alt nume legendar, Gheorghe Hagi, este director tehnic, a anunțat că a donat 50.000

de euro pentru victimele cutremului, la Ambasada Turciei în România.

După dezastrul provocat de cutremurul din Kahramanmaraş, care și-a arătat efectele și în alte 10 provincii, ajutoarele continuă să vină din întreaga lume. Ultimul exemplu este Farul Constanța.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește și: Cercetătorul care a prezis cutremurul din Turcia cu câteva zile înainte de producerea lui, despre cutremurele din România: „Suntem în fereastra de timp”

Echipa din România unde Gheorghe Popescu este președinte iar Gheorghe Hagi director tehnic, a anunțat că a donat 50.000

de euro.  Într-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului, președintele Popescu a spus: 'Așa cum Turcia nu i-a uitat pe Hagi și Popescu, așa nici noi nu uităm de Turcia", a scris presa internațională, într-un comunicat.

Farul Constanța își îndeamnă suporterii să doneze 

" În urma cutremului devastator care a zguduit Turcia la 6 februarie, o delegație a clubului nostru, formată din acționarul majoritar Gheorghe Hagi și președintele Gheorghe Popescu a fost, astăzi, la Ambasada Turciei în România, unde s-a întâlnit cu Excelența Sa, domnul ambasador Ozgur Kivanc Altan.

Citește și: Tragedie! Actorul Çağdaş Çankaya și soția sa au murit după cutremurul devastator din Turcia. Trupurile lor au fost găsite la o săptămână distanță: „Dumnezeu să aibă milă de sufletele lor”

Cu acest prilej, oficialii Farului Constanța au transmis, încă o dată, susținerea și compasiunea față de poporul turc în aceste momente dificile și au oferit, din partea clubului nostru, o donație în valoare de 50.000 euro pentru ajutorarea rudelor victimelor cutremurului.", a anunțat Farul Constanța pe pagina oficială de Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI