Close sidebar
Close sidebar

Al 13-lea deces din cauza gripei: încă un bărbat din Harghita a murit

Un bărbat de 53 de ani din judeţul Harghita a murit din cauza gripei, el nefiind vaccinat anti-gripal. Acesta este al treisprezecelea deces cauzat de gripă în acest sezon, după ce vineri murise un alt harghitean.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunţat, duminică, al 13-lea deces cauzat de gripă în acest sezon.

Citeste si: Un medic celebru român: ”Din 4 oameni răciți, unul va fi infectat cu un tip de coronavirus”! De ce nu trebuie să ne sperie, totuși, virusul din China?

Este vorba despre un bărbat de 53 de ani, din judeţul Harghita, cu condiţii medicale necunoscute şi nevaccinat anti-gripal.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Este stare de urgenta internationala. Coronavirus a ucis 213 oameni in China si s-a extins in 18 tari

Al 13-lea deces din cauza gripei: încă un bărbat din Harghita a murit

El a fost confirmat cu virus gripal de tip A şi a murit în 1 februarie.

Citeste si: Un copil de 4 ani din Cluj a murit din cauza gripei

Vineri a murit un alt bărbat din Harghita, iar celelalte decese au fost înregistrate în Cluj, Argeş, Bistriţa-Năsăud, Dâmboviţa, Hunedoara, Sibiu şi Vaslui (câte un caz), iar în Prahova şi municipiul Bucureşti au fost câte două decese.

Citeste si: Controlorii de tramvaie împart măști anti-gripă pasagerilor. Cât de gravă e situația?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI