Mai mulți tiriști s-au luat la harță în după-amiază. Un șofer a filmat o parte din incident și a postat video-ul pe Facebook. 

Patru bărbați s-au luat la bătaie

Șoferul unui camion și cel al unui microbuz s-au luat la bătaie.

Pe filmare se poate observa cum trei dintre bărbați ar fi implicați în altercație, în timp ce un al patrulea intervine încercând să aplaneze conflictul.

Unul dintre oameni era „înarmat” și cu un levier.

Citeste si: Mai mulți traficanți de droguri au fost prinși cu 7 kg de cannabis asupra lor

Cel care a realizat video-ul spune că după ce șoferii a două camioane s-au oprit să vorbească, un altul din spate a fost deranjat și i-a claxonat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Doi români au creat panică în Ungaria. Deghizați în polițiști au scos arma și au jefuit trei românce care veneau din Germania

La Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu nu a fost sesizat conflictul, până în acest moment.

Trafic blocat după o bătaie în trafic 

Traficul în sensul giratoriu dintre Bulevardul Mihai Viteazu și strada Rahovei din Sibiu a fost blocat, miercuri, preț de câteva minute, din cauza a doi șoferi care s-au luat la bătaie.

Totul a pornit din cauză că unul dintre conducătorii auto i-ar fi arătat semne obscene celuilalt.

Incidentul a fost filmată de un participant la trafic. Pe video se poate observa cum cei doi duc o luptă corp la corp, după care se despart, iar unul din șoferi se îndreaptă spre mașina sa, să plece.

Citeste si: Patru bărbați din București au fost reținuți de DIICOT, fiind prinși când vindeau droguri

Imediat după altercație, unul dintre șoferi a mers la poliție și a depus o plângere. Este vorba despre conducătorul auto care apare pe filmare cum pleacă primul spre mașină.

Citeste si: După șapte ani de închisoare, omul de afaceri Mohammad Munaf, judecat şi găsit vinovat pentru terorism va fi eliberat

Acesta ar fi declarat că totul ar fi pornit din cauză că celălalt șofer îi arăta semne obscene.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si