Angajaţii Ministerului Justiţiei vor lucra, începând de marţi, în regim de telemuncă, după confirmarea unui al treilea caz de infectare cu coronavirus în instituţie, fiind vorba de un angajat al direcţiei contencios. Măsura se aplică până în 21 aprilie, fiind exceptaţi însă ministrul secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informaţii clasificate, direcţia tehnologia informaţiei.

"Începând cu data de 14.04.2020, Ministerul Justiţiei va intra în regim de telemuncă până în data de 21.04.2020,

în urma confirmării unui al treilea caz de COVID-19 în cadrul aparatului Ministerului. Excepţie de la această regulă vor face ministrul, secretarii de stat, cabinetul ministrului, serviciul de informaţii clasificate, direcţia tehnologia informaţiei, care vor continua să lucreze de la sediul ministerului", se arată într-un comunicat de presă transmis, luni, de MJ.

Citeste si: Alte patru decese cauzate de coronavirus. Bilanţul a ajuns la 318

Noul caz a fost confirmat duminică seară, 12 aprilie, şi este un angajat al direcţiei contencios, aflat între contactele primului caz confirmat. Persoana nu a mai fost prezentă în Minister din 9 aprilie.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ministerul Justiţiei aminteşte că, în 10, 11 şi 12 aprilie sediul instituţiei a fost decontaminat succesiv prin nebulizare.

coronavirus
coronavirus

Ministerul Justiţiei a făcut anunţurile necesare către DSP Bucureşti în vederea luării tuturor măsurilor legale.

Citeste si: A fost descoperită o metodă pentru diagnosticarea coronavirusului

Un prim angajat al Ministerului Justiţiei, care lucrează în Departamentul de buget finanţe, a fost confirmat, joi, cu coronavirus.

Persoana respectivă nu a mai fost la birou din 3 aprilie. Joi seară, MJ a anunţat că un al doilea angajat, care lucrează la direcţia de contencios, a fost confirmat cu coronavirus.

Citeste si: Poate fi folosită aceeași declarație pe propria răspundere dacă modific data cu pixul? Răspunsul autorităților

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si