Celebrul actor este internat în spital şi medicii sunt rezervaţi legat de şansele de supravieţuire. scrie evz.ro.

Alain Delon, o figură emblematică a Franței și a cinematografiei, și-a luat adio, în mai, de la publicul său. Marele actor, producător, scenarist şi regizor a urcat pe scena de la Cannes, unde i-a fost înmânat un trofeu pentru întreaga carieră, Honorary Palme D'Or, și a ținut un scurt, dar impresionant discurs. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, s-a confruntat în ultimul timp cu mai multe probleme de sănătate, suferind inclusiv o intervenție chirurgicală. Unul dintre cei mai frumoși bărbați din istoria filmului se luptă de un an de zile cu dureri insuportabile la nivelul șoldurilor: ”Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii.

”Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul.
Vă mulţumesc şi vă spun la revedere” 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si