Close sidebar
Close sidebar

Alarmă cu bombă la un post de radio din Capitală. Mai multe persoane au fost evacuate

Poliţia Capitalei a evacuat sediul unui post de radio, după ce o bombă a fost semnalată, miercuri, în interiorul unei clădiri din Pipera.

Diana Bostan,

Alarmă cu bombă în Capitală.


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

În jurul orei 13:00, în clădirea în care se află sediul unui post de radio a fost semnalată prezența unei bombe. Între timp, persoanele au fost evacuate și au fost trimiși pirotehniști pentru a evalua situația.

Alertă cu bombă în Capitală

"În jurul orei 13,00, prin apel 112, o persoană a anunţat ca la sediul unui post de radio, situat în Sectorul 2, ar exista un dispozitiv explozibil. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 6, precum şi ai Brigăzii Rutiere. Se procedează la evacuarea persoanelor", informează Biroul de presă al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Citeste si: VIDEO| Atac în Suceava: o bombă a fost detonată lângă casa unui contrabandist de țigări

„Este prima dată în istoria noastră când ne confruntăm cu aşa ceva”, a spus unul dintre realizatori.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Specialiştii pirotehnicieni efectuează verificări. 

Alertă cu bombă la o secție de poliție din Ploiești

Alertă cu bombă, în jurul orei 21.00, la o secție de poliție din Ploiești. Polițiștii din cadrul Poliției Municipale au fost sesizați, printr-un apel anonim, despre existența unui dispozitiv explozibil în interiorul secției.

Incinta unității a fost evacuată, iar zona asigurată.

La ora actuală, potrivit datelor IJP Prahova, apelantul a fost identificat, fiind efectuate verificări în vederea găsirii acestuia și luării măsurilor legale ce se impun.

Citeste si: Explozie într-o tabără palestiniană din Liban. Mai multe persoane au fost rănite, iar altele au decedat

Pe surse, bărbatul care a sunat la 112 este un tânăr de 32 de ani, care, pe fondul consumului de alcool, s-ar fi certat cu iubita sa.

De supărare, omul a pus mâna pe telefon, alertând autoritățile cu privire la existența unei bombe care va exploda la Secția nr. 2 de Poliție din Ploiești. Amenințarea s-a dovedit a fi falsă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI