Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Alertă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara

Pompierii şi angajaţii Spitalului Judeţean Timişoara au fost sesizați să intervină, sâmbătă, după ce un angajat al unităţii medicale a simţit miros de fum.

Alexandra Costea,

Alarmă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara

[Sursa foto: Facebook Spitalul Judeţean din Timişoara]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Angajatul care a sesizat mirosul de fum a apelat numărul de urgență 112. Autoritățile au concluzionat că ar fi o alarmă falsă, după ce un angajat ar fi folosit un prăjitor de pâine. În prezent se află în desfășurare o anchetă pentru a stabili dacă angajatul a folosit alt aparat decât cele aprobate a fi folosite în spital, în caz contrar acesta va fi tras la răspundere. 

,,Unul din angajaţii spitalului a sunat la numărul de urgenţe 112 şi a anunţat că miroase a fum la Casa Austria, o clădire care aparţine de Spitalul Judeţean şi unde e Chirurgia plastică. Colegii de la spital şi cei de la ISU au intervenit repede, le-am cerut să verifice fiecare colţişor pentru că într-o astfel de situaţie nu ne permitem niciun moment de relaxare. Din fericire nu s-a găsit nicio problemă”, a precizat manager al Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un preot de 46 de ani și soția sa au murit de coronavirus. Doi copii au rămas orfani: "Mama, nu ai vrut să-l lași singur pe tati în ceruri"

Alarmă falsă de incendiu la Spitalul Judeţean din Timişoara 

Conform managerul Spitalului Judeţean Timişoara, Raul Pătraşcu un angajat a folosit un prăjitor de pâine. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

,,Se pare că fumul ar fi pornit de la un angajat care a folost un prăjitor de pâine. Am deschis o anchetă şi dacă se dovedeşte că aşa au stat lucrurile, angajatul va fi pedepsit sever pentru că este strict interzisă utiliazrea oricărei aparaturi decât cele aprobate. Ne bucurăm că nu a fost nevoie nici să evacuăm, nici să mutăm pacienţii, dar şi că atât colegii noştri, cât şi cei de la ISU au intervenit prompt”, a adăugat Raul Pătraşcu.

În secţia unde a avut loc incidentul nu sunt internaţi pacienţi cu COVID-19.

Citeste si: Accident grav pe DN 7 în județul Dâmbovița: Trei persoane și-au pierdut viața

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI